365 Days with Inspiration | Dag 12

Ik zat gister even lekker op Tumblr  (oké dat is geen bijzondere gebeurtenis, want dat gebeurt 24/7) en ik zag opeens dit voorbij komen. En zonder er überhaupt over na te denken wist ik dat ik deze quote moest gebruiken.


Ik heb af en toe echt wel het gevoel dat ik het niet over dingen moet hebben, omdat ik weet dat de rest dat niet heel leuk vind of zelfs heel erg stom. Dus ik heb het er dan maar niet over, omdat ik geen zin heb in stomme reacties. Heel veel mensen zijn bijvoorbeeld fan van series als NCIS, The Blacklist, Moord Vrouw, Pretty Little Liars, Once Upon a Time, Vampire Diaries, Teen Wolf etc, maar ik moet daar echt gewoon niet aan denken. Ik vroeg me dan echt wel eens af, wat is er mis met mij dat ik dit niet leuk vind terwijl de rest er zo lyrisch over is. Maar toen bedacht ik me opeens: we zijn allemaal mensen en iedereen vindt andere  dingen leuk en het maakt niet uit als je toevallig niet de dingen leuk vind die heel veel mensen leuk vinden. Er zijn zo veel dingen om leuk te vinden, dat het onmogelijk is dat iedereen hetzelfde leuk vindt. Schaam je dus vooral niet omdat je andere dingen leuk vindt! De wereld zou toch ongelofelijk saai zijn als iedereen hetzelfde leuk zou vinden? Kijk en luister dus lekker wat je zelf wil luisteren en doe niet mee met de menigte omdat je denkt dat je er anders niet bij hoort. Trek de kleren en schoenen aan die jij leuk vindt en niet omdat iedereen dat aanheeft, dus jij dat dan ook maar doet. Wees gewoon jezelf :).

Liefs,
Floor

Reacties

  1. Jezelf zijn is zeker belangrijk. ik vind ook weleens dingen niet leuk waar verder bijna iedereen lyrisch over is :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten