365 Days with Inspiration | Dag 10

Heey! Ik wil vanaf vandaag elke dag in de middag een extra artikeltje doen.  Namelijk een artikel met een quote, die je inspiratie geeft om dingen te doen. Ik vind het altijd fijn om door quotes te scrollen en ik vind het nog fijner om te lezen als mensen ook nog eens uitleggen wat zij onder die quote verstaan en wat het voor hen betekent. Ik ben op het idee gekomen om dit te doen omdat ik het boek Staying Strong 365 Days a Year van Demi Lovato geweldig vind, daar komt binnenkort nog een artikel over online. We beginnen bij dag 10 omdat het vandaag de 10e dag is van het jaar, haha.
Natuurlijk heb je altijd tegenslagen in het leven, dat hoort er nou eenmaal bij. Maar dankzij die tegenslagen leer je wel meer de leukere dingen waarderen. Als je nou dus je echt heel belabberd voelt, pak eens een pen en papier en schrijf op welke dingen jou nou echt blij maken. Als je op dat moment niet aan dingen kan denken die je blij maakt, zorg dat je er op voorbereid bent. Maak voor je zelf een doosje en stop daar allemaal briefjes in met dingen er op die jou blij maken en stop er eventueel nog leuke foto's bij! Zo kun je dan een briefje eruit pakken en die dingen echt gaan doen.

Liefs,
Floor

Reacties

  1. Wauw wat een ontzettend leuk idee! Ik kan niet wachten op de andere 355 dagen die nog komen! Ik vind het ideetje wat je neergezet hebt ook echt een goed idee, ga er meteen mee beginnen vanmiddag! Moet alleen eerst nog even een bakkie kopen bij xenos, haha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten