The Winter Wonderland Tag

Heey! Ik werd door Roxanne gevraagd om deze leuke tag in te vullen, dus dat gaan we dan maar eens eventjes gauw doen! Ik vond er hele leuke vragen tussen zitten en haar antwoorden waren ook leuk om te lezen :).Wat zijn je favoriete beautyproducten in de winter? 
Dat is sowieso lipbalsem! Mijn lippen zijn 's winters echt ontzettend droog en gaan daardoor ook helemaal stuk. Lipbalsem is dan dus echt dé oplossing. Babylips is natuurlijk altijd fijn om te gebruiken, maar de lipbalsems van HEMA of van Vaseline vind ik ook altijd erg fijn :). 

Wat is het eerste woord dat in je opkomt bij Winter Wonderland?

Sneeuw.. Ik vind sneeuw ontzettend leuk om te zien binnen en het geluid als je door verse sneeuw loopt vind ik ook wel erg fijn klinken, maar zodra ik er doorheen moet fietsen of ergens anders heen moet, mag het van mij wel weer weg. Ik heb het niet zo met kou, haha.


(Manon, Sophie en ik in Keulen)
Ben je wel eens naar een kerstmarkt of winter fair geweest?
Jaa, in de derde klas (2 jaar geleden) ben ik met mijn lieve vriendinnetjes (en de rest van de 3e) naar Keulen geweest en toen gingen we daar naar de kerstmarkt! Ik moet zeggen dat ik het echt ontzettend leuk vond en stiekem dit jaar eigenlijk ook wel had willen gaan. Verder ben ik er ook nog wel naar een paar in Nederland geweest, maar die waren niet zo bijzonder.

Decoreer jij je huis/kamer in de wintermaanden?

Sowieso zetten we de kerstboom neer en die mag ik dan vervolgens versieren  (JEAH). In de woonkamer en keuken hebben we ook nog allemaal kaarsjes en kerstigebloemen. Ik heb op mijn kamer nog allemaal kerstlampjes hangen, gewoon om het gezellig en knus te maken. Volgend jaar wil ik mijn kamer eigenlijk wel meer versieren.


Wat is jouw favoriete drankje tijdens de wintermaanden?
Thee, gewoon heerlijke groene thee. Eigenlijk drink ik dat het hele jaar door, maar ik moet zeggen dat ik er wel extra van geniet als het koud is buiten. Ik word absoluut niet gelukkig van koffie of chocomelk (dat is niet zo vreemd aangezien ik geen chocola lust, haha).

Wat is jouw favoriete kledingstuk in de winter?
Mijn sjaal, winterjas en handschoenen. Anders vries ik dood als ik op mijn fietsje 7,5 km naar school moet fietsen. Ondanks ik de laarsjes en zo ook altijd wel erg leuk vind. 


Wat doe je het liefst tijdens de wintermaanden?

Films kijken! De hoeveelheid films die ik de afgelopen dagen gezien heb is niet helemaal goed. Ik moet wel zeggen dat ik ze echt allemaal leuk vond! Over sommige films komt dus binnenkort nog een artikel online. Het huis versieren is natuurlijk ook altijd erg leuk om te doen :).Wat is jouw favoriete wintermaaltijd of snack?

Ja, dat is nou nog eens een goede vraag. Ik heb eerlijk gezegd geen idee, er is namelijk niet iets wat ik in de winter vaker eet. Dan ga ik toch maar voor kerstkoekjes, hahaha, die vind ik namelijk heel erg lekker :).

Heb je wel eens een sneeuwpop gemaakt?

Ja maar dat is alweer een heeeellee tijd geleden. Ik vond het toen ontzettend leuk om te doen, maar tegenwoordig ga ik daar echt niet mijn warme huisje voor verlaten hoor :p.

Ben je een koukleum of kan je tegen de kou?

Op zich kan ik behoorlijk goed tegen kou, want ik krijg het altijd heel snel warm. Maar het is niet zo dat ik sta te springen omdat het koud is buiten of liever gewoon in een hempje naar buiten ga. Wel lekker met een winterjasje en een sjaal.


Wat heb je altijd al rond de wintermaanden willen doen?
Naar Dinseyland, dat lijkt me gewoon zo gaaf. Maar naar Londen, Parijs en New York zou ik eigenlijk ook wel heel graag willen. Dat lijkt mij gewoon gaaf.

Doen jullie aan kerstcadeautjes?

Nop en nog nooit gehad zelfs, haha. Ik vind ook niet dat kerst om de cadeautjes gaat. Gewoon gezellig zijn en zien dat er echt mensen zijn die om je geven, is toch het mooiste cadeautje dat je kunt krijgen?

Welk muziek geeft jou het ultieme winter gevoel?

Alle liedjes die ook maar een klein beetje kerstgerelateerd zijn! Mijn favorieten liedjes kun je hier lezen. Heerlijk :)

Dit was de tag alweer, met lekkere winterse vragen, haha! Ik vraag zelf Anne-Laura, Jenny en Manon. Ik ben benieuwd naar jullie leuke antwoorden :).


Liefs,

Floor

Reacties

 1. Aah wat leuk dat je hem gedaan hebt! Super tof om jouw antwoorden te lezen. En Disneyland met kerst klinkt ook totaal niet verkeerd, dat zou ik ook nog wel eens willen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag! Zelf drink ik ook meestal thee in de winter, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi ook leuk ingevuld ^^ Ben dol op deze tag!
  Kerst in Disney lijkt me ook wel heel leuk om mee te maken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja ik ook vind hem echt heel leuk om te lezen bij iedereen :)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke antwoorden en tag! Ik vind de manier hoe jij schrijft echt fijn om te lezen, haha. Ik zelf zou ook heel graag naar Dinsey willen tijdens kerst!
  Liefs
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten