Review | Kruidvat Masker Strawberry

Heey! Vandaag heb ik een review van een maskertje voor jullie :). Ik vind het altijd lekker om een maskertje op te doen, zeker als ik de avond daarvoor een feestje had (zoals afgelopen zondag het geval was). Gelukkig had ik nog genoeg maskertjes liggen om te proberen, dus dat heb ik gedaan. Ik koos voor een maskertje van Kruidvat eigen merk die ik voor mijn verjaardag heb gekregen.Het is een masker voor een zachte en ontspannen huid, klinkt fijn :)
Benieuwd naar wat ik van dit masker vind? Lees dan snel verder!Het leuke van dit masker is dat het eigenlijk twee losse 'zakjes' zijn. Zo is er één voor jou en één voor je vriendin/zus/moeder of natuurlijk gewoon lekker voor een andere keer.  Ik moet zeggen dat ik dat altijd wel erg fijn vind, anders heb je zo veel over. 

Hier zijn nog even de ingrediënten mocht iemand daar interesse in hebben. Je hebt dus twee keer acht ml. Het masker is ook dermatologisch getest!

Het is dus de bedoeling dat je een dikke laag aan brengt en dat de heerlijke geur van aardbei je meteen in totale ontspanning brengt. Het masker is vochtverlenend en verzorgt de huid op een zachte huid en heeft dus de geur van aardbeien. 10 Minuutjes laten intrekken en vervolgens met lauw water van je gezicht halen, dat moet goed komen.

Het is een licht roze romige substantie die heerlijk aanvoelt. Er is inderdaad een geur vaan aardbei aanwezig, mij deed het denken aan aardbeienkwarktaart. Probeer het dan maar eens om niet op te eten, haha. 

Natuurlijk was het toen tijd om het maskertje op te doen, haha ik kan ook nooit alleen maar normale foto's maken. Er is niet veel meer van de lichtroze kleur te bekennen, maar dat maakt niet uit als het maar gewoon werkt ;). Ik voelde het wel een beetje tintelen, maar niet dat het vervelend was. Nu maar even 10 minuutjes wachten.

Mijn wangen, kin en neus waren wel een beetje rood geworden zoals je kunt zien.Ze waren verder niet warm en het deed ook geen zeer, dat scheelt weer. Ik weet alleen niet of het door het maskertje komt of door het feit dat er aardbeien inzitten en ik daar allergisch voor ben, heel dom om dan zo'n masker op te doen, hahaha. Volgens mij heb ik daar alleen last van als ik het eet, maar goed wie weet. Mijn huid voelt wel heerlijk zacht en weer lekker zen, haha.


Het maskertje kost €0,99 en is te koop bij Kruidvat, goh wat raar, haha.

Heb jij al eens een maskertje geprobeerd van Kruidvat?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten