Review | HEMA Volumising Lipstick

Heey! Het is weer eens lipsticktijd. Ik heb de laatste tijd bijna elke dag lipstick op, vandaar dat het mij wel leuk leek om een review te doen van een lipstick die ik zelf erg mooi vind. 

Ik moet zeggen dat ik de verpakking er gewoon prima uit vind zien. Mat zwart met witte letters en de kleur van de lipstick zie je er ook nog in, altijd fijn! Benieuwd naar mijn mening over deze lipstick? Lees dan snel verder :)Ik heb de lipstick in de kleur 06. Ik had het wel leuk gevonden als de lipstick nog een toffe naam had, maar dat hebben volgens mij alle producten van HEMA niet. Als je naar het stickertje kijkt zie je dat het een diepe rood is met de neiging naar bordeaux.


Mmh, dat vond ik wel jammer toen ik hem open maakte. Het is eigenlijk meer een klassieke rode tint, in plaats van een donkere bordeaux achtige tint. Nou moet ik zeggen dat ik het nog steeds wel een mooie kleur rood vind. 

Ah hier komt de donkere tint weer iets beter naar voren, maar er komt zeker een hele mooie kleur vanaf waar  het pigment erg goed van is! Precies zoals ik verwacht en gehoopt had. Ook voelt het lekker romig aan, soms heb je namelijk dat het heel droog en korrelig voelt, dat is hier absoluut niet het geval. Ook zit er geen speciale geur in, het ruikt gewoon naar lipstick, haha.


Ik heb op deze foto's niks op anders dan de lipstick :). De lipstick brengt heel gemakkelijk aan en voelt heerlijk aan op je lippen. Ze voelen totaal niet droog aan en je gaat ook niet extra de velletjes zien, super!

Hij is te koop voor €3,25 bij de HEMA. Leuk prijsje voor zo'n fijne lipstick! Ik ben zeker van plan om nog een ander kleurtje te kopen van deze collectie :)

Hebben jullie al een HEMA Volumising Lipstick in jullie bezit?
Liefs,
FloorReacties

 1. Mooie kleur! Staat je ook prachtig:)

  x Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het een hele mooie kleur, die je ook nog eens heel goed staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Voor meer informatie kan je op mij blog terecht ( http://perksoflife4.blogspot.nl/ )

  Liefs Anne-Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh erg mooi, ik ga snel eens ernaar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten