Review | H&M Matte Lipstick Rood/Dita

Heey! Aangezien de feestdagen steeds dichterbij komen is iedereen natuurlijk opzoek naar de perfecte rode lipstick, voor bij dat ene mooie jurkje. Vandaar dat ik vandaag een review heb van een rode (matte) lipstick! Dit is een lipstick van de H&M, weer een keer wat anders dan de standaard make-up merken :)


Benieuwd wat ik van deze lipstick vind? Lees dan snel verder ;)
Zoals je hier nog een keer duidelijk kunt zien is het een lipstick van de H&M.  Het leuke aan de verpakking vind ik dat je de kleur onderin goed ziet, waardoor je meteen een idee krijgt van hoe de kleur er uit ziet.

Zo ziet de lipstick er uit als je de dop er vanaf haalt, niet veel bijzonders, maar gewoon prima.


Het is ook fijn om te weten dat er inderdaad een lipstick in zit en het niet alleen een leuke omhulsel is, haha.  Ik moet zeggen dat ik de kleur rood echt heel mooi vind!

Zoals je kunt zien is de lipstick wel een beetje korrelig, maar dat komt waarschijnlijk omdat het een matte finish heeft. Ik moet zeggen dat ik de pigmentatie behoorlijk goed vind en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht.Toen was het natuurlijk tijd om de lipstick op te doen. Hij is iets lichter dan ik gehoopt had, ik houd namelijk de laatste tijd nog al van iets donkerdere lippen, maar dat betekent niet dat ik deze kleur rood niet mooi vind. Hij is ook inderdaad mat, dat is wel fijn als je een matte lipstick hebt gekocht :). De lipstick overleeft prima een kleine maaltijd of een slokje drinken. Het valt ook reuze mee hoe brokkelig het aanvoelt!

Deze lipstick kun je kopen bij de H&M, die ook een cosmetica afdeling heeft, voor €4,99.
Hij is er nog in 3 andere kleurtjes namelijk: Wijnrood/Landinski, Cerise/Christie (roze) en Beige/Bardot.

Heb jij wel eens iets geprobeerd qua make-up van de H&M?
Liefs,
FloorReacties

 1. Ik heb nog nooit make-up van de h&m geprobeerd maar deze is erg mooi! De kleur staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook nog nooit make-up van de H&M geprobeerd, maar de kleur is wel heel mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel!! Ik heb wel eens een bodyspray van h&m gebruikt en die rook heerlijk ♥ Maar ik ga zeker meer proberen na dit artikel!

  Nog een kort vraagje, waar zijn je video's ze zijn altijd zooo leuk :) ♥
  Je hele persoonlijkheid komt er zo goed in naar voren en sowieso gewoon supertoff!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Er komt binnenkort weer een video aan, yeah :)

   Verwijderen
 4. Ik koop nooit make-up van de H&M. Deze is wel erg mooi, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten