Review | Etos Nail Polish Cherry

Heey! Ik heb vandaag weer een review voor jullie, dit keer van een nagellakje van Etos. Ik was al heel lang opzoek naar een mooie donkere bordeaux rode kleur en die kreeg ik toen ik kerst ging vieren met mijn vriendinnen.  Toen ik alleen het lakje in mijn handen had, was ik al een heel gelukkig mens, haha.Op deze foto (met flits) lijkt het lakje zelfs paarsig. Hij heeft iets weg van mijn Kiko lipstick in de kleur Amaranth. Zodra je het op je nagels hebt is er zo'n mooie donker bordeaux rode/paarisge kleur te zien!

De kleur van dit lakje is "Cherry" en is dus van het Etos eigen merk. Ik heb op al mijn vingers één laagje nagellak aangebracht, behalve op mijn middelvinger. Voor de foto heb ik daar expres twee laagjes aangebracht en je ziet ook meteen het verschil. Hij is nog iets donkerder dan de rest. Ik moet wel zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Hij lakt super fijn, dekt super goed en ik vind de kleur echt ontzettend mooi, bordeaux rood met een vleugje paars! De kleur wordt op alle websites waar je deze nagellak kunt kopen ook omschreven als paars, maar ik moet zeggen dat ik het eerder bordeaux rood vind, maar dan wel met een vleugje paars. 

Deze nagellak is te koop bij Etos voor €2,49.

Heb jij al een mooi bordeaux rood nagellakje in je stash?

Fijne Kerst allemaal en gefeliciteerd met je 23e verjaardag Louis! 
Liefs,
FloorReacties

  1. Wauw dat is echt de perfecte kleur als je het mij vraagt! Ik ga hem snel even halen :D
    Ohh en het is inderdaad Louis zijn verjaardag he?! Gefeliciteerd Louis <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi kleurtje! Leuk zo voor de kerst ook :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten