Review | Essence Stay All Day16H Long-Lasting Concealer

Heey! Ik heb (al)weer een review voor jullie :). Dit keer van een concealer van Essence, namelijk de Essence Stay Allday 16h Long-Lasting Concealer. De concealer die ik altijd gebruikte van Miss Sporty is op dus ik moest snel opzoek naar een ander en toen ik laatst bij de Kruidvat stond zag ik deze liggen en was er eigenlijk wel benieuwd naar. 

"Met Essence Stay All Day 16H Long Lasting Concealer tover je jouw vermoeide ogen om tot stralende ogen. De langhoudende concealer bevat lichtreflecterende pigmenten. Die pigmenten camoufleren donkere kringen, rode vlekjes en andere oneffenheden. Met deze concealer zie je er fris en stralend uit, Dankzij de zijdeachtige textuur kun je de concealer gemakkelijk aan brengen." Benieuwd of Essence al deze beloftes nakomt?


Op de concealer staat zelf ook nog beschreven waar het allemaal voor helpt, best handig!
Ik heb hem in de kleur 10 Natural Beige.

De concealer heeft een sponsapplicator, zoals je ook vaak bij lipgloss ziet. Hij werkt ontzettend fijn en er komt ook niet meteen in een keer zo heel veel concealer mee uit, zoals je ook wel hebt met sommige andere concealers. 

Haha je ziet op mijn arm nog de lipstick zitten die ik geswatcht had, die blijft zeker goed zitten dus. Maar weer even over de concealer, hij voelt heel romig en fijn aan, terwijl je vaak bij goedkopere merken toch hebt dat ze een beetje waterig zijn en sommige zijn juist te dik, deze is perfect wat dat betreft. 

Hij is voor mijn huid is hij bijna, want hij blend goed met mijn eigen huidskleur maar is eigenlijk toch stiekem net iets te oranje. Hij dekt donkere kringen onder je oog echt super, ik heb de laatste dagen alleen niet zo'n last van, dus dan is het moeilijk om het te laten zien, haha. 

Hij blijft niet echt 16 uur lang zitten, maar goed het langst dat mijn schooldag kan duren is 9 uur, Dat is dus voor mij helemaal geen probleem. Ik vind hem echt super fijn en zeker voor zo'n budget concealer. Hij koste namelijk maar €2,95 wat ik persoonlijk echt niet veel vind. 
Essence is trouwens te koop bij de Kruidvat

Heb jij deze concealer wel eens gebruikt?
Liefs, Floor

Reacties

 1. Ik heb deze nog nooit gebruikt maar lijkt me wel fijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een fijne concealer :) Je foto's worden trouwens steeds mooier! Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze nog nooit geprobeerd, maar ben nu wel een beetje nieuwsgierig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kende hem nog niet, maar de fijne structuur die hij heeft ziet er zeker goed uit! Denk alleen dat hij ook wat te 'oranje' voor mij is! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten