Review | Essence Colour & Go Nagellak Go 140 Go Bold!

Heey! Ik heb vandaag een review voor jullie van een nagellakje van Essence. Ik ben dol op nagellak en draag het daarom ook zo goed als altijd. Ik heb best veel nagellakjes, maar schrijf er bijna nooit een review over, dus vandaar dat ik het weer eens tijd vond voor een review van nagellak.

 

Het is een goude nagellak in de kleur 140 Go Bold! Benieuwd wat ik van dit kleurtje vind? Lees dan snel verder :)Het heeft gewoon een standaard potje niks bijzonders.  Ik moet zeggen dat ik de nagellakjes van Essence altijd erg fijn vind en zeker het kwastje werkt bij mij altijd erg goed mee, dus dat is altijd fijn. 
Natuurlijk was het tijd om het nagellakje op te doen en uit te proberen. Ik had hem nog nooit opgehad dus was erg benieuwd. Hij dekte echt al super goed met 1 laagje, maar ik doe altijd twee laagjes op hoe goed de nagellak ook dekt. Er zitten allemaal kleine glittertjes in die heel mooi glitteren in het licht, haha. Ik denk dat dit zeker een geschikt nagellakje is voor de feestdagen die er aankomen. 

Het nagellakje kost €1,69 wat natuurlijk helemaal niet duur is voor een nagellakje. Mocht je dus nog opzoek zijn naar een mooi lakje voor de feestdagen, zou ik zeker voor deze gaan! Het nagellakje is te koop bij de Kruidvat :)

Wat vind jij van de nagellakjes van Essence?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Wat een onwijs leuke foto's met dat kerstboompje, past echt helemaal bij het gevoel van het lakje. Ik vind hem mooi, zeker voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Ik was ook onder de indruk ervan! Had niet verwacht dat hij zo mooi zou zijn :p

   Verwijderen
 3. Mooie kleur! En dat kerstboompje is zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vond hem opeens in mijn kast, ooit gekocht bij de Albert Heijn en ik vond hem heel goed bij dit lakje passen :)

   Verwijderen

Een reactie posten