OOTD | Pruimen Paars Rokje

Heey! Ik heb weer eens een outfit of today voor jullie vandaag! Ik heb best al een hele tijd geen ootd artikel meer geschreven, dus het leek mij wel weer een keertje tijd voor een leuke outfit :). Ik had deze outfit gister aan op de verjaardag van mijn paps, normaal zou ik het iets stoerder combineren namelijk! Laten we dan maar even snel beginnen!Benieuwd naar de details van mijn outfit? Lees dan snel verder!Ik heb een donkergrijze panty van de HEMA aan (55 denier in de kleur grey melange). Want ik vind grijs in combinatie met de paars van mijn rokje echt ontzettend mooi.

In het echt is ie nog iets donkerder en heeft het echt de perfecte pruimen paarse kleur. Ik vind het ook leuk dat het rokje niet gewoon van een standaard stofje is, maar hij is echt mooi en stevig. Aah ik houd zo van deze kleur. Mijn rokje komt trouwens van Zalando!


Mijn grijze shirtje komt van de H&M en mijn ketting van de Primark. Verder heb ik een beetje mascara opgedaan en vervolgens twee plukjes van mijn haar naar achter. Lekker simpel verder dus!

Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten