Muziek | Favorieten

Heey! Nog geen maand geleden schreef ik over mijn favoriete liedjes van dat moment, maar het is alweer helemaal anders.. Daarom dacht ik, ik laat jullie weer even weten wat ik op dit moment super vind om naar te luisteren. Ik luister nu ook vaak naar kerstliedjes, maar daar heb ik al een apart artikel over gemaakt, dus je zult hier geen kerstliedje vinden, ondanks dat zeker favorieten van mij zijn! Als je benieuwd bent naar dat artikel, kun je hier dat artikel vinden. Laten we maar snel beginnen.

Night Changes - One Direction


NIGHT CHANGES <3. Mijn liefde voor dit lied is misschien iets te groot en ik luister het misschien ook iets te vaak, maar dat mag :). Voor de mensen die het artikel van Rewritten en FOUR gelezen hebben is dit waarschijnlijk niks nieuws, want ik was er toen ook al behoorlijk enthousiast over. En ik spam lekker mijn vriendinnen er mee vol, maar dat doe ik eigenlijk met elk lied  die ik leuk vind, hahaha. 


Dit is nog beter, de akoestische versie. Dit, is echt prachtig. Toen het voor het eerst online was heb ik het zo'n 4924584592x gehoord en ik luister het nog steeds met alle plezier, haha.

Benieuwd naar de rest? Lees dan snel verder

Thinking Out Loud - Ed Sheeran

Dit liedje vind ik ook zo mooi en dan heb ik het nog niet eens gehad over de clip. Ik luister dit liedje minimaal 3x per dag, haha. Sowieso vind ik Ed Sheeran echt gewoon top en dit liedje is zeker mijn favorieten van alle liedjes die hij gezongen heeft. :)

Take Me To Church - Hozier


Vooral het refrein vind ik heerlijk om heel hard mee te zingen. Ik hoorde hem voor het eerst bij de toplijsten van Spotify en sindsdien luister ik hem behoorlijk vaak, hij staat samen met al deze liedjes en nog een paar andere in een spotifylijst die ik gemaakt heb en dus altijd naar luister, haha..

Once in a Lifetime - One Direction


Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin niet heel erg dol was op dit liedje, maar naar mate ik hem vaker hoorde kan ik niet meer zonder. Hij zit 22/7 in mijn hoofd, de andere 2 uur is het een remix geworden met alle andere liedjes in deze lijst, haha. Dit is eigenlijk niet echt iets wat we van de jongens gewend zijn, maar het is zo mooi <3

Human - Christina Perri


De tekst van dit liedje vind ik zo ontzettend mooi en haar stem trouwens ook. Wat kan zij toch prachtig zingen! Het liedje zit ook de hele dag in mijn hoofd en luister hem gewoon lekker elk moment van de dag :).

Moments - One Direction

Ja, wat moet ik hier dan over zeggen, haha. Ik vind het gewoon een super leuk liedje.

You Never Fully Dressed Without a Smile - Sia

Dit liedje blijf ik ook leuk vinden, ik had hem voor het eerst bij Sophie gehoord en sindsdien zit het de hele tijd in mijn hoofd, haha. Ook de videoclip vind ik echt leuk :)

Fool's Gold - One Direction

Dit liedje vind ik ook zo leuk, het zit wederom de hele tijd in mijn hoofd en als ik dit hoor ben ik meteen blij, hahaha. 

Zo dat zijn wel weer even genoeg liedjes voor vandaag :)

Wat vind jij een leuk liedje?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten