Kerst Video | Haarstijlen

Heey! Ik heb vandaag weer eens een video voor jullie met 4 makkelijke haarstijlen die allemaal het zelfde basis principe hebben. Zo hoeven we niet nog een heel fancy iets te gaan leren voor dat je het wil dragen tijdens kerst(avond)Wat gaan jullie dragen met kerst?

Liefs,
Floor

Reacties

 1. Erg handige video! Ik heb een simpel zwart rokje met een panty, en daarboven op heb ik een groen blousje. Gekocht bij de primark. En dan met een grote zilvere ketting. Niet té veel uitgepakt dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk toch! En super bedankt dat je mij in je artikel hebt genoemd <3

   Verwijderen
 2. Ohja, en je staat in het artikel van vandaag op mijn blog, misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke video! Ik heb zelf haar tot op mijn schouders waar ik ook iets leuks mee wil doen met kerst. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke video! Ik ben echt blij dat je een video gemaakt hebt <3. Ik zelf ben echt een ramp met haar, maar ik ga hier hard op oefenen, gelukkig is het niet heel moeilijk en heb je het goed uitgelegd! Love youxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel! Moet goed komen hoor, het is best wel makkelijk :)

   Verwijderen

Een reactie posten