Kerst | Favorieten liedjes

Heey! Sommige vinden het misschien nog een beetje vroeg, maar ik ben al enthousiast kerstliedjes aan het luisteren. Ze maken me gewoon echt ontzettend blij. En je kan er maar niet vroeg genoeg mee beginnen, ik ben al heel trots op mezelf dat ik gewacht heb tot 1 december, want als het aan mij ligt luister ik ze het hele jaar door. Daarom leek het mij leuk om mijn favoriete kerstliedjes met jullie te delen :D. Ze staan trouwens niet op volgorde, want ik zou niet weten welk liedje ik het leuks vind. Oké laten we maar snel beginnen!

Why Couldn't It Be Christmas Everyday? - Bianca Ryan

Ik ben het helemaal eens met de titel, het zou toch leuk zijn als het het hele jaar kerst was. Nou moet ik wel toegeven dat dan het plezier er op een gegeven moment wel vanaf gaat, maar het is zo leuk!

It's Beginning to Look alot Like Christmas - Michael Bublé

Alles aan dit lied vind ik gewoon leuk, dit heeft verder geen uitleg nodig. 

Let it Snow - Frank Sinatra

JAAA <3, zolang ik er maar niet door heen hoef te fietsen en binnen kan blijven, haha.

All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey

Sommige liedjes kunnen gewoon niet in zo'n lijstje als deze ontbreken. Dit is daar zeker eentje van. Iedereen kent hem waarschijnlijk wel en ik vind hem echt super :D

Santa Claus is Coming to Town - Mariah Carey

Deze kennen de meeste waarschijnlijk ook wel en vind ik ook echt leuk. Eigenlijk vind ik misschien stiekem alle liedjes leuk, haha. "SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN" ja kon ik maar zingen, dat zou het nog leuker maken.

Jingle Bell Rock - Glee

JAAA <3, als ik dan toch moet kiezen is dit misschien wel mijn favoriet haha. Maar dan wel de versie van Glee. 

Oke dit waren wel weer even genoeg kerstliedjes voor vandaag, haha. Ik ga ze nog even allemaal heel hard (en lelijk) meezingen :D

Wat is jouw favoriete kerstliedje?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. ohjeah, kerstliedjes. Ik luister ze alweer vanaf eind november hoor. Ik vind het niet zo snel 'te vroeg'. Mijne favoriete blijft toch wel last Christmas. En ik vind Kerst voor iedereen van Jan smit en Brigitte ook wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn éérste kerstliedje wat ik supermooi vond en vind is toch wel Midden In De Winternacht! ♫

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga elk jaar weer helemaal los op die van Mariah Carey haha. 'Last christmas' van Wham is ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey ik heb je btw genomineerd op mijn blog! Ik zou het leuk vinden als je er even naar komt kijken. www.dailyjennn.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten