Inspiration

Heey! Ik hoop dat iedereen een hele fijne en leuke kerst heeft gehad! Het nadeel van kerst alleen is dat je allemaal veelste lekker eten eet. En we willen er in de lente/zomer toch weer helemaal goed uit zien, dus je kan maar nooit op tijd genoeg beginnen. Daarom heb ik vandaag workout inspiratie en motivatie. Je hoeft helemaal niet op een sport te zitten om te kunnen sporten en je hoeft er ook helemaal niet goed in te zijn :). Er zitten ook gewoon wat quotes tussen die voor inspiratie zijn in het algemeen en niet alleen betrekking hebben op een workout of sportsessie. Oke laten we maar snel beginnen.

Welke vinden jullie het mooist?
Liefs. 
Floor

Reacties

  1. Fijne plaatjes, geeft me meteen meer motivatie om te gaan sporten haha! Ga deze zeker nog eens bekijken voor ik met mijn nieuwjaars voornemens ga starten; meer hardlopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne inspi! Krijg meteen zin om te sporten :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten