Guilty Pleasures | One Direction

Hey! Heet leek mij wel weer eens leuk om een artikel te maken over guilty pleasures, want laat ik er daar nou net een heleboel van hebben Guilty pleasures zijn dingen die je doet maar war je je stiekem een beetje voor schaamt. Nou dat is toch super leuk om te lezen, haha. Ik ben namelijk altijd ontzettend benieuwd wat mensen allemaal doen, want er zijn genoeg dingen die ze doen en die ze vervolgens helemaal aan niemand vertellen, omdat ze zich toch wel een beetje schamen. Nou daar ga ik het vandaag eens even lekker over hebben.
Ik heb al eerder guilty pleasures artikels geschreven, namelijk over Violetta (oei die is echt erg), knijpfruit, Sims 3 en Days of Our Lives. En nu is de vraag natuurlijk, waar gaat het artikel van vandaag over?

Volgens mij hoef ik niet uit te leggen wie dit zijn, hahah
Voor de mensen die het toch echt niet weten zou ik het even kort uitleggen.
One direction is een boyband uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland bestaande uit: Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinsom en Harry Styles. Ze deden alle vijf individueel mee aan X-Factor in 2010, maar zijn uiteindelijk in een groep gezet door Simon Cowell. Ze eindigde als 3e bij X-Factor.  Hun eerste single "What Makes You Beautiful" stond al na een week op nummer 1 in de UK Singles Chart. 


Ik vond hun liedjes altijd wel leuk en wist van de meeste ook wel de tekst, maar ten eerste vertelde ik het niemand en was het minder dan dat het nu is. Toen op een gegeven moment was ik interviews met Demi Lovato aan het kijken, toen ik opeens bij aanbevolen een interview met One Direction zag. Ik dacht gewoon: aah dat is wel leuk, dus ging het kijken. En ik ging er steeds meer kijken en ook naar concertvideo's en ik begon alle liedjes van hun albums eigenlijk wel heel leuk te vinden. Dan kan je denken aan: Over Again, Better Than Words, Little Things, Moments, More Than This, Rock Me en I Want. En toen kwam er in november alweer hun 4e album uit genaamd FOUR. En ik ben echt obsessed met al die liedjes, ik luister ze het liefst de hele dag. 


Nou wil ik me zelf geen diehard fan noemen, want ik zie mezelf nog niet heel wanhopig gaan huilen als ik ze zie of niet zie. Ik kan me in ieder geval voorstellen dat dat op een gegeven moment heel vervelend wordt en je wil je zelf toch zo niet terug zien. Ik heb namelijk wel een video's gezien dat ik dacht: nah, je kan ook overdrijven. Nou wil ik best wel graag naar hun concert of ze ontmoeten of zo. 

Natuurlijk heb ik ook die aflevering gezien dat ze bij RTL Late Night waren, ik moet eerlijk toegeven dat ik wel met een bigsmile zat te kijken. Maar dat komt ook omdat ze Night Changes gingen zingen, een van mijn favoriete liedjes

Ik ben volgens mij wel de enige in mijn vriendengroep die ze leuk vind, naja ik ben de enige die het echt zegt, ondanks ik zeker weet dat andere het ook leuk vinden. Nou spam ik sommige nog wel eens vol met leuke plaatjes en je kan ook maar beter niet bij mijn Tumblr favorieten kijken, hahaha. 

Okee ik heb jullie wel weer genoeg lastig gevallen vandaag met mijn One Direction praat, haha.

Wat is jullie guilty pleasure?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Hahah ik snap je helemaal, ze zijn ook gewoon echt te leuk om naar te kijken. En de liedjes natuurlijk zijn ook geweldig! Ik ben zelf echt fan van 5 Seconds of Summer en Little Mix!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten