Extra | Artikel van Aimée - Hoger, beter, perfecter

Hey! Ik zat net lekker allemaal blogs te lezen, toen ik opeens op Girlscene de blog van Aimée zag over dat we altijd de neiging hebben om alles perfect te doen en dat we eigenlijk voor ons gevoel alles moeten en we beter moeten zijn dan de rest. Ik vond dit zo'n mooi en goed artikel, dat ik graag wil dat jullie het allemaal even gaan lezen!


Als je benieuwd bent naar het artikel, kun je die hier vinden. Zeker even gaan lezen, het is heel mooi geschreven en echt gewoon een goed artikel met een boodschap, I love it!

Slaap lekker straks!
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Wat een mooi artikel inderdaad, zet je even aan t denken. Ik heb er zelf ook veel last van dat alles beter moet van mezelf. Fijn om dan zoiets te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten