Day of My Life | Kerst met Vriendinnen

Heey! Sorry dat het artikel voor vandaag nu pas online is :$. Ik wilde het vanochtend gaan maken, maar ik werd pas om 12.15 wakker, oeps. Het leek mij wel leuk om weer een 'Day of My Life' artikel te doen, aangezien het gister echt super gezellig was. Ik ging zoals sommige van jullie misschien al weten Kerst vieren met mijn vriendinnen. 
We gingen in het begin toen iedereen er was eerst even de cadeautjes en gedichten doen. Ik heb een hele mooie bordeaux rode lipstick, bordeaux rode nagellak en glitter nagellak gekregen en natuurlijk nog een mooi gedicht :). 


We gingen vervolgens lekker gourmetten, iedereen had gewoon iets meegenomen, zo was er dus lekker van alles wat! Ik moet zeggen dat ik heerlijk gegeten heb, maar wel zo vol zat dat ik de rest van de avond geen trek meer had, haha.

Daarna gingen we een spelletje doen, namelijk wie/wat ben ik? Mijn moeder had iets gekocht bij de AH waar dat in bleek te zitten, dus we hadden allemaal een groen kroontje van crêpepapier op en er zaten stickertjes bij die je erop kon plakken en dan was het gewoon een kwestie van raden maar, dat is trouwens best heel moeilijk hahaha.Hier zie je van links naar rechts: Alcira, Gaby, Sophie, Manon, ik en Leyla
Misschien is het wel even leuk om te vertellen wat ik aan had. Ik had een strakrokje aan van de H&M,met een grijs blousje van de H&M die ik echt al 3892 jaar heb, panty van de HEMA en dan kniekousen van de H&M. Lekker H&M'erig was ik, hahah. Dat blousje maakt me wel lekker dik op de foto's, maar dat maakt me allemaal niet uit :)

Ik heb in ieder geval een hele gezellige avond gehad!


Heb jij nog wat leuks gedaan gister?

Liefs,
Floor

Reacties

  1. Klinkt als een gezellig avondje, fijn zo eens met vriendinnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's! Ziet eruit als een onwijs gezellige dag.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten