Bye 2014 Hello 2015

Dit is dan alweer de laatste dag van 2014! Wat is de tijd toch ongelofelijk snel gegaan zeg, of mijn geheugen beter (een van de twee). Want ik kan zo veel momenten gewoon nog zo goed herinneren. Ik zeg de laatste dagen steeds tegen Sophie dat ik geestelijk nog niet klaar ben voor 2015, dat komt waarschijnlijk doordat ik het gevoel heb dat we pas halverwege 2014 zitten, haha. Maar goed, 2015 is toch al in zicht, met nog een aantal uren te gaan. Dus hierbij alvast een gelukkig en gezond nieuw jaar voor jullie allemaal! Ook hoop ik dat je nu eindelijk de dingen gaat doen die je al heel lang wil maar eigenlijk niet durft! haha. 


En wat hoort er bij het nieuwe jaar, nieuwe voornemens. En we weten allemaal dat we ze bijna nooit halen, dat we er misschien 2x in het hele jaar tijd aan besteden en dat we elk jaar de zelfde standaard dingen neerzetten, nu al voor de 12e keer, maar hé maakt allemaal niet uit. Dus ik ga toch gewoon even lekker mijn "goede" voornemens met jullie delen.

Sporten
Ja, dit is een uit het cliché-rijte, meer sporten. Maarrr ik heb wel een goede verklaring waarom dit op mijn lijstje staat. Normaal hockey ik altijd 3 keer per week (3x 1,5 uur ongeveer), maar toen besloten mijn schenen in augustus opeens om lekker veel zeer te gaan doen, het werd het ergst na de gymles (overigens ook de enige die ik tot nu toe dit school jaar heb gevolgd), dus ik gym voorlopig ook niet meer! Maar goed, het is nu december en dat is als ik goed kan tellen 4 maanden later en ik hockey/sport nog steeds niet, rot schenen. Wel ging ik 2x in de week naar de fysio toe om te zorgen dat ik toch een beetje bewoog, maar dat was voornamelijk voor mijn schouder (ja, die vond het ook grappig om zeer te gaan doen). En dat hielp niet echt, dus heb bloed geprikt waarvan de helft al bekend is (het is wel al meer dan een week geleden maar i.v.m feestdagen duurt alles langer) dus volgende week komt de andere helft pas. Oke, kort samengevat, ik heb een toffe sportlegging gekocht en ik ga dan wel op een matje liggen en workouts doen waarbij je je benen niet zo erg belast, ik zal toch wat moeten na kilo's oliebollen en al dat heerlijke kersteten. Over workouts gesproken, ik was gewoon lekker blogs aan het lezen en toen zag ik opeens een 30 dagen abs challenge, dus ik ben dan zo'n gek die dat gewoon lekker gaat doen, samen met Sophie. Dus gister deed ik alweer de eerste en ik ging toen al een klein beetje dood, hahaha.


Eastbourne
Oke dit is iets waar ik zoo enthousiast over ben en er eigenlijk niet over kan stoppen. Zo'n 1,5 jaar geleden zag ik op een poster dat je naar een land kon gaan en dan daar dan vervolgens de taal heel snel te leren en nog allemaal andere spannende en interessante dingen. Ik zat toen echt zovan: JEAH DIT IS GAAF. Maar ik wilde eerst weten of ik het wel zeker wilde en nu 1,5 jaar later zit ik dit te typen dat ik het nog steeds heel graag wil. Dus nu ga ik er alles aan doen dat ik deze zomer 4 weken naar Eastbourne (Engeland) kan, alleen dus zonder ouders, vrienden etc gewoon me, myself and I. Oh dat lijkt me zo gaaf en dan ben je zeker een levenservaring rijker, dus ik kan niet wachten om alles te regelen, haha.

Kleding
Ik wil meer spectaculaire kleding, haha, gewoon dingen die ik bij andere heel tof vind maar zelf eigenlijk niet aan durf te trekken. Gewoon lekker met de instelling, het maakt me niet uit wat jij er van vind, want als ik alles op moet gaan noemen wat ik van jouw vind, zijn we ook weer 3 dagen verder. Niet altijd maar weer voor de standaard veilige shirtjes, broekjes en jurkjes gaan. 

Blog
Natuurlijk wil ik meer met mijn blog gaan doen. Ik wil betere artikels schrijven, weer meer video's gaan filmen, mooiere foto's maken en zelf ook meer te gekke blogs ontdekken!

Eigenlijk heb ik niet heel veel meer voornemens, hahah.

Wat zijn jouw voornemens voor 2015? 
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Leuke voornemens. Dat Eastbourne klinkt zo gaaf! Echt een leuke uitdaging voor jou denk ik zo :) Morgen komen mijn voornemens ook online haha :)

    Fijne jaarwisseling! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten