Tag | Project Positief

Heey het leek mij wel weer eens leuk voor een tag :). Dit keer heb ik een tag die ik op deze blog heb gelezen! De tag heet de "Project Positief" tag. Alleen de naam spreekt mij al aan eigenlijk. Ik vond het erg interessant om te lezen en wilde hem daarom ook graag zelf doen. Positiviteit is namelijk altijd fijn! Laten we dus maar snel beginnen :)..

Wat is je favoriete quote en waarom?
Dit vind ik echt een hele moeilijke vraag, want ik vind zo veel quotes echt heel mooi. Maar ik denk toch wel dat mijn favoriet; " Hope is the only thing stronger than Fear" of "Don't be afraid to fail, be afraid of not to try" is. Ik denk namelijk dat wanneer je ergens echt vertrouwen in hebt, je je angst wel moet kunnen verslaan. En natuurlijk moet je allemaal dingen doen je je graag wil en je moet niet bang zijn om te falen of om het fout te doen. Iedereen maakt fouten en als alles in een keer goed zou zijn, dan is er toch ook niks meer aan. Welke droom zou je willen realiseren? Yes You Can!
Ik wil op latere leeftijd weten dat ik iets voor deze wereld gedaan heb of mensen blij gemaakt heb. Ik wil graag mensen helpen of blij maken. En ik zou eigenlijk heel graag willen dat mensen meer respect voor elkaar krijgen, maar hoe ik dat voor elkaar zou moeten krijgen weet ik zo 1,2,3 niet eigenlijk.

Wat betekent geluk voor jou?
Dat je ook kan genieten van de kleine dingetjes en als je ziet dat mensen echt hun best voor je doen om iets te regelen. Maar er is natuurlijk ook niks mis mee dat je zo blij bent dat je even niet meer weet hoe je moet reageren en je spontaan gaat huilen, ik vind dat altijd wel fijnen momenten!

Wie kan jou opvrolijken?
Mijn vrienden en muziek/YouTube(rs). Vrienden zijn gewoon mensen die speciaal zijn en je altijd wel op een of andere manier weer kunnen opvrolijken, hoe ze dat doen vraag ik me ook nog steeds af. Maar muziek heeft ook iets speciaals, gewoon allemaal mooie liedjes aanzetten en even helemaal niks werkt bij mij ook altijd goed. Youtube(rs) is altijd fijn. YouTubers zelf hebben altijd zo veel vrolijkheid en positiviteit, ik ben daar echt jaloers op!


Voor wat mogen we je wakker maken?
Als we op een leuke reis gaan of als er iets speciaals gaat gebeuren, voor de rest wil ik graag blijven slapen, hahaha.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Toen ik gister de laatste aflevering van de Dino Show ging kijken, wat ik overigens erg jammer vind. Maar het was zoals gewoonlijk zo grappig dus ik ging weer helemaal stuk. Mijn moeder vroeg zich af of het wel goed met mij ging, hahaha. Als je een beetje sip bent of zin hebt om te lachen, zeker even de Dino Show terug kijken!

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Op dit moment heb ik nog niet iets bereikt waar ik echt trots op kan zijn, ik kan dan zo 1,2,3 ook niet echt iets verzinnen. Maar dat komt nog wel, ben pas 16, dus heb alle tijd!


Welke boodschap wil je meegeven aan andere?
Fouten maken mag, dat is iets dat mensen vergeten. Iedereen wil altijd alles perfect doen en dat hun leven er uit ziet net zoals op tv, maar het is juist belangrijk om fouten te maken. Van fouten leer je en dan doe je het niet nog een keer. En misschien gebeurt het nog wel 2 of 3 keer, maar op een gegeven moment weet je wat je anders moet doen. Ik heb zelf ook genoeg fouten gemaakt en sommige zelfs wel een keer of 5, maar ik weet nu dat het geen nut heeft om het zo te doen, dus heb ik een andere manier gevonden. Je moet echt een beetje op onderzoek uitgaan, om te kijken wat voor jou werkt.

Je kan het beter geprobeerd hebben en dat het dan anders is gelopen dan je gedacht had, dan het nooit geprobeerd hebben en daar later spijt van krijgen. Je ziet toch wel vaak van die quotes: "bad decisions make great stories". Het wat waarschijnlijk op dat moment niet zo leuk, maar als je er later aan terug denkt ben je toch blij dat het gebeurt is en kun je er zelf om lachen. Laat je door niemand tegenhouden als je iets graag wil doen. Ik wilde al best wel lang een blog beginnen, puur en alleen omdat ik het super leuk vind om te doen. Maar ik was tegelijkertijd ook bang, wat zouden mensen in mijn omgeving er van gaan denken en dan gaat iedereen het lezen. "Ja Floor, inderdaad kunnen ze het lezen. Maar is dat echt een reden om niet iets te gaan doen dat je super leuk vind?" Dat was wat ik steeds tegen mezelf zei. Je moet niet bang zijn voor de toekomst en voor wat er eventueel kan gebeuren, leef gewoon bij het nu en je ziet wel wat er allemaal op je pad komt.  Je bent nooit te oud om een ander doel te stellen of om een nieuwe droom te dromen!

Dit was dan alweer de tag! Ik blijf het echt een hele leuke tag vinden, ook om zelf in te vullen! Natuurlijk mogen jullie hem ook allemaal op je blog doen!

Liefs,
Floor

Reacties