Review | Kiko Smart Lipstick 914 Amaranth

Voor sommige die het niet weten, ik heb op 11-10-15 nieuwe foto's gemaakt voor deze geweldige lipstick want vond de huidige foto's lelijk en dit is mijn favoriete lipstick dus die moet dan wel een beetje mooi op de foto staan he!

Heey! Vandaag heb ik weer eens een review voor jullie, dit keer van een lipstick. Dit is de lipstick die ik al wilde vanaf het moment dat ik hem bij Tekske zag en toen heb ik hem afgelopen week voor mijn verjaardag van Sophie gekregen, dus ik ben echt ontzettend blij met deze lipstick en draag hem ook vaak een met plezier! Sommige weten misschien over welke lipstick ik het heb, maar ik heb het over een Kiko Smart Lipstick in de kleur 914 Amaranth. Ik vind de kleur echt onwijs mooi!

De lipstick kwam in een mooi kartonnen doosje, waardoor de lipstick zelf niet beschadigd kan raken! Ik krijg toch altijd een luxe gevoel, als het in een kartonnetje zit, weet niet waarom, haha. Op het doosje staat aan de achterkant in verschillende talen: rijke en voedende lipstick, volle kleur en het hoogste comfort. Hypoallergeen, gecreƫerd om het allergierisico zo laag mogelijk te houden. Het staat er trouwens niet in het Nederlands, maar mijn Duits skills zijn goed genoeg om dit te kunnen begrijpen. Ook staan de ingrediƫnten er trouwens.


Op het doosje zelf staat verder alleen nog de nummer van de kleur, maar zodra je op de website gaat kijken kun je zien dat hij Amaranth heet. Ik vind de naam ook erg leuk, haha.


De lipstick is mooi mat zwart, zonder poespas. Wel staat het merk op de voorkant en zie je aan de onderkant het nummer van de kleur staan. Ik vind het er prima, eigenlijk wel erg leuk uitzien. Het enige jammere vind ik dat je niet kan zien welke kleur het is en als je dan meerdere Kiko lipsticks hebt, moet je of alle nummers uit je hoofd weten of ze allemaal even open maken. 


Ik weet niet heel goed welke kleur dit eigenlijk is. Het is een mengsel van rood, paars, bordeaux en rood. Ja Floor, wat een fantastische kleuromschrijving! Maar wauw, wat vind ik die kleur toch mooi!Zoals je kan zien komt er heel veel kleur vanaf! De lipstick voelt heel romig en zacht aan. De kleur is en blijf echt prachtig als je het mij vraagt,De lipstick is in het echt nog wat feller dan op de foto, lang leven camera's die niet mee willen werken. Hij voelt zoals ik al dacht heerlijk aan op de lippen, lekker romig en hij blijft nog eens lang zitten ook!Je kan er prima mee drinken of een klein hapje eten, dus dat is natuurlijk altijd fijn! Het is bijna een jaar later (ik schrijf dit kleine stukje evne opnieuw op 11-10-15) nog steeds mijn favoriete lipstick en overtreft niet eens mijn Mac Diva lipstick! 

Deze lipstick, en nog heel veel andere kleuren, kun je kopen in de winkels van Kiko. Er zitten nu zelfs een paar filialen in Nederland! Zo zit er eentje in Amsterdam Centraal! Maar je kan hem natuurlijk ook gewoon online kopen, voor de fanatieke online winkelaars onder ons!Hij is te koop voor €3,99. 

Dit is zeker weten mijn favoriete lipstick!
Wat is jullie favoriete lipstick?

Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten