Review | HEMA Lip Care Pink & Shine SPF 10

Heey! Dit koude weer maakt mijn lippen altijd kurkdroog en helemaal kapot, lipbalsem is dan echt een must have. Mijn favoriete lipbalsen ever is de Lips Rescue van HEMA (de mintgroene variant), maar die is bijna op. Gelukkig heb ik voor mijn verjaardag weer een HEMA lipbalsem gekregen, maar nu in een andere variant. 
Ik kreeg de Hema Lip care Pink & Shine met spf 10 er in. SPF beschermt je lippen tegen de schadelijke UV-straling.  Er staat op de voorkant: Geeft je lippen subtiele glans en kleur.


Het zit altijd in zo'n leuk kartonnetje. Verder staat er op de achterkant: 'de toegevoegde shea butter en avocado olie verzrogen de lippen en de UVA/B filters beschermen ze tegen de schadelijke gevolgen van zonlicht. Dit is dus eigenlijk een lipbalsem die perfect is, 

Wat ik ontzettend leuk vind is dat de lipbalsem roze is en dat hij ook een roze tintje afgeeft, precies zoals het product beloofd had. Hij voelt ontzettend lekker op je lippen, niet plakkerig of zo. Je voelt meteen dat je lippen lekker zacht zijn, heerlijk! Ik ben en blijf fan van de HEMA Lipbalsems!

Je kunt hem natuurlijk alleen maar kopen bij de HEMA, wat ergens wel logisch klinkt, haha.

Heb jij al eens een HEMA lipbalsem geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik ben zelf helemaal niet bekend met hema lippenbalsems, maar deze klinkt goed!
    Liefs,
    Lisa
    www.revive-style.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten