Review | Essence Blush Up! Power Blush 10 Heat Wave

Heey! Vandaag heb ik weer een review van jullie, van de Essence Blush Up powder blush. Ik had deze gekregen voor mijn verjaardag en heb hem de laatste tijd erg vaak gebruikt, vandaar dat ik het toch wel tijd vond voor een review. Als ik nu een blush pak is het 9 van de 10 keer namelijk deze!

Hier kan je goed het verschil zen, op de bovenste foto (met flits) kun je namelijk goed de kleuren zien, terwijl je op de onderste foto juist beter de tekst kan lezen. Eigenlijk was het al te donker om foto's te maken, maar ik wilde dit artikel echt heel graag schrijven en anders moest ik weer wat nieuws verzinnen, gelukkig doet een flits wonderen :)


 Ik heb de blush in de kleur 10 heat wave. Ze hebben ook nog een andere kleur namelijk 20 pinky flow, dit is met alleen roze tinten. en een koele ondertoon.

 

De blush bestaat eigenlijk uit twee kleuren die in elkaar overlopen namelijk oranje en roze, met een warme ondertoon. Vooral de kleur in het midden vind ik erg mooi. Zoals je kunt zien komt er behoorlijk veel pigment vanaf waar ik eigenlijk wel een beetje verbaasd over was. Ik vind ze erg mooi, maar dan moet je wel oppassen dat het niet te heftig wordt.


Natuurlijk moest ik de blush ook testen op mijn wangen, de eerst foto is met flits. Ik heb het trouwens iets royaler aangebracht dan ik normaal zou doen, maar zo kunnen jullie het goed zien op de foto :). Ik heb op de bovenste foto vooral mijn kwast in het oranje deel gehouden, bij de andere twee overal. Ik vind de kleur echt ontzettend mooi en ook handig dat de kleuren in elkaar over lopen want zo heb je eigenlijk 3 blushes in 1, dat is weer voordelig en neemt minder ruimte in, ook handig voor vakantie bijvoorbeeld!

De blush is niet heel poederig en blijf goed op je wangen zitten, wat natuurlijk altijd handig is! Je krijgt er ook een beetje een glansje van, maar niet te overdreven. De kleuren zorgen (als je ze niet te heftig aanbrengt) voor een frisse blos op je wangen :).

De Essence Blush Up! blushes kun je kopen bij de Kruidvat en Trekpleister. De prijs per bluhs is €3,95 (per 8 gram). Lekker budget en leuk voor onze portemonnee!

Wat vind jij van de Essence Blush up? 
Liefs,
Floor


Reacties

  1. Wauw, wat een mooie blush! Hij staat je echt mooi en de prijs is wat je noemt lekker budget!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze blush vind ik heel erg mooi!
    Heb 'm al een tijdje en bedenk me ineens dat ik m vrij weinig gebruik...
    Toch eens proberen :D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten