Review | Babylips Electro

Heey! Aangezien het buiten steeds kouder wordt gaan mijn lippen helemaal stuk, ik vind het dan altijd fijn om een lipbalsem  bij me te hebben. De lipbalsem waar ik het vandaag over wil hebben is de BabyLips Electro.


Benieuwd wat ik van deze lipbalsem vind?


Ik heb de lipbalsem in de kleur Oh! Orange! Toepasselijke naam aangezien de lipbalsem zelf oranje is :). Je hebt ook nog 5 andere varianten: Berry Bomb (paars), Fierce n Tangy (geel), Pink Shock (roze), Strike a Rose (lichter roze) en als laatst Minty Sheer (groen).

Zoals je kunt zien geeft het nog best veel kleur af voor een lipbalsem. Hij voelt lekker romig aan en ik heb echt het gevoel dat het mijn lippen weer lekker zacht maakt, in plaats van die droge velletjes. Je lippen krijgen meteen een subtiel oranje kleurtje, wat denk ik erg mooi staat bij de getinte onder ons! Ook ruik je inderdaad de geur van sinaasappel/mandarijn, niet eens chemisch, dus dat is altijd fijn!

De collectie is sinds 1 oktober 2014 te koop in de winkels en op bol.com :). Ze kosten trouwens €3,99 dat is natuurlijk een leuk prijsje voor een goede lipbalsem! 

Heb jij al een lipbalsem van de Babylips Electro collectie?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik heb zelf de Strike a Rose, maar wil er zeker nog een paar van deze collectie proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die valt wel op zo knal oranje, de geur lijkt me wel erg lekker :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten