Persoonlijk | Struggles

Oke, ik weet dat ik me er niks van aan moet trekken, maar doe het onbewust toch. Ik heb dus van die ontzettend sneue mensen op school, die mijn filmpjes kijken enzo, dat vind ik natuurlijk niet erg en mogen ze gewoon doen geen probleem. Maar ik snap niet waar je het gore lef vandaan durft te halen dan stukjes te filmen met snapchat en er dan allemaal smileys bij te zetten (geen aardige natuurlijk) en het vervolgens in hun verhaal zetten. Ik snap echt maar dan ook echt niet hoe je zo gek in je hoofd kan zijn. Prima dat je het ontzettend grappig vind, maar ik lach toch ook niet omdat jij bijvoorbeeld op voetbal zit. Ik doe wat ik leuk vind en andere mogen doen wat zij leuk vinden, daar zeg ik dan vervolgens toch niks van. Ik weet heel goed dat ik hier niet boos om moet worden en dat die mensen maar gewoon lekker weg mogen gaan, maar toch doet het wel zeer als je het zo moet noemen. Ik had de mensen tegenwoordig toch wel wat hoger ingeschat, maar je wordt nu al meteen uitgelachen omdat je doet wat je leuk vind. Op dit moment weet ik even niet zo goed wat ik moet doen, maar wilde dit wel even kwijt!

Liefs

Reacties

 1. Niks van aantrekken! Je blogt leuk en je vindt het leuk. Snap inderdaad niet dat mensen zo stom kunnen zijn. Bemoei je lekker met jezelf..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mhh klopt, heb me er al overheen gezet, sukkel dat het is.
   Dankjewel :)

   Verwijderen
 2. lieve schat,

  je bent goed zoals je bent, je hebt vriendinnen die jou mogen om wie jij bent en als er dan 1 zielig persoon is die je niet neemt zoals jij bent is het zijn probleem.
  Ben er voor je mopp.

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten