OOTD | Overzicht

Heey! Het leek mij leuk om alle outfits of today die op mijn blog even kort in een artikel neer te zetten als een soort overzicht, zodat je ook gemakkelijk alle outfits even terug kan kijken :D.

Benieuwd naar meer details over deze outfits? lees dan snel verder :D

Volgens mij is dit mijn eerste OOTD op mijn blog. Ik heb hier een van mijn favoriete blousjes aan en toen nog met mijn favoriete broek, die ondertussen al niet meer past. Het artikel was online gekomen op 25 februari. Ik blijf de kleuren van het blousje echt ontzettend mooi vinden. Het artikel heet: OOTD | H&M Blousje


Mijn liefde voor deze combinatie is nog steeds aanwezig. Ik vind de aarde tinten echt heel mooi en zeker leuk met roze lippen en een roze ketting! Het artikel heet: OOTD | Zandkleurige broek. Jammer dat het nu te koud is voor driekwart mouwen, anders had ik dit met alle plezier nog aangehad!


De volgende outfit dat ik tegenkwam was deze, gewoon lekker simpel maar alsnog leuk! Het artikel was online gekomen op 15 mei, haha. Ik vind het nog steeds leuk om deze combinatie aan te trekken en dit heb ik eigenlijk vandaag ook aan. Het artikel heet: OOTD | Zwart-Wit Bloemenhempje +nieuw hoesje.
Zo dan komen we mijn aller eerste video ooit tegen, haha. Dit was een outfit video, waar de kwaliteit een beetje is om van te huilen, maar het hoort in dit rijtje thuis. Hij kwam online op 25 mei 2014. Als je benieuwd bent naar de details van mijn outfit, kun je die vinden in dit artikel.


En toen was het opeens alweer juli toen er weer een outfit artikel online kwam. Het is weer een video waarin ik de outfits van de hele week liet zien die ik aan had. 


En voor je het weet alweer september, haha. Dit is een van mijn favoriete outfits. Ik ben dol op bloemetjes vandaar dat dit bloemenshirtje echt helemaal Floor is, maar ik houd ook erg van leer, haha, vandaar dat ik een leren skaterskirt aan had. Het artikel heet: OOTD | Leren Skater Skirt.


Mijn favoriete shirt, jeah! Ik heb trouwens ook echt een zwak voor kant, wit kant om precies te zijn. Erg jammer dat het nu te koud is om dit aan te trekken, want ik wil mijn favoriete shirtje weer aan, haha. Het artikel heet: OOTD | Kanten Shirtje


Ik ben vast niet de enige die sokken over haar panty aan trekt? haha. Dit is een heel schattig rokje, maar heel erg wind gevoelig, haha. Dat is niet zo handig als je 7,5 km naar school moet fietsen. Het artikel heet: OOTD | Bloemenrokje

Applaus voor het goede licht Floor, hahaha. Dit shirtje vind ik zo leuk, door de bloemen is het toch lekker meisjesachtig en de tekst maakt het dan weer wat stoerder :D. Het artikel heet: OOTD | New York 96

En toen hadden we de maand oktober alweer bereikt. In dit artikel liet ik zowel mijn outfit zien als die van Sophie :D. Ik heb natuurlijk weer een rozig bloemig iets aan, het zal ook niet, haha. En Sophie heeft een hele leuke trui met driekwart mouwen aan :). Benieuwd naar dit artikel? Het heet: OOTD | Met Sophie

Deze outfit is volgens mij het meest bekeken. Ik vind dat blousje dan ook zo ontzettend leuk voor de herfst en wintertijden. Ook de helft van mijn haar in een knotje vind ik super leuk, ik vind mijn haar daar zelf nu alleen te kort voor, heb er ongeveer 15 centimeter vanaf geknipt.
Het artikel: OOTD | Groen Blousje

Blousjes, jeah! Ik vind de combinatie van dit blousje met deze broek erg leuk. Sowieso vind ik het blousje erg leuk, ik vind zwart wit altijd een mooie combinatie. Het artikel: OOTD | Zwart Wit

Leggings, jurkjes en rokjes <3. Ik vind deze legging zo ontzettend leuk! Weer dat zwart wit en dan ook nog het printje, wauw :) Het artikel: OOTD | Comfy Leggings

Dit is ook meteen het laatste outfit artikel op mijn blog, namelijk 26 oktober. Ik moet eigenlijk snel weer een nieuwe doen, want ik houd van outfit artikels. Dus dat zien jullie binnenkort weer, outfit artikels jeah!

Liefs,
FloorReacties

Een reactie posten