Muziek | Rewritten en FOUR

Heey! gister is er nog al wat muziek uitgekomen, dan heb ik het over de single van Teske en het album van One Direction. Laat ik beide nou ontzettend leuk vinden, dus ik dacht ik ga er mensen mee lastig vallen die er of niks over willen weten of het al weten of niet zo veel boeit maar het stiekem toch wel prachtig vinden. 


Laten we even met de single van Teske beginnen, want ik ben echt ontzettend trots op haar. Ik vind de videoclip zo ontzettend mooi en lief en het liedje vind ik ook echt leuk. Ik gun het haar zo erg en vind het ook zo'n leuke meid, dat ik het even met jullie wilde delen. Zeker even gaan kijken naar de clip hierboven, hij is echt super mooi en cute en lief en jaa<3. De jongen in de video is trouwens Mert, haar vriend, mocht iemand dat niet weten, haha. Oh, Floor misschien is het ook handig om te vertellen hoe haar liedje heet, haha. Haar liedje heet Rewritten.Sommige vriendinnen van mij heb ik er al mee vol gespamd uiteraard. Ik weet niet wat ik opeens heb, maar ik ben ontzettend dol op dit album van One Direction. Vroeger vond ik de liedjes wel leuk opzich, maar niks bijzonders verder, maar nu.... Ik heb het gekocht op Itunes en vanaf dat moment luister ik misschien heel toevallig niks anders meer. Ik heb nu de Itunes Store Deluxe edition (pre-oder only), ja dat klinkt nog eens spectaculair. Hun album FOUR is gister uitgekomen, ondanks er wel al van alles uitgelekt was. 

Nu we het hier toch gezellig over hebben, kan ik maar beter mijn nieuwe favoriete liedje vertellen. Night Changes is zeker weten mijn favoriete liedje op het moment. En toen ik laatst de akoestische versie zag dacht ik dat ik dood ging, hahaha nee hoor dat is een beetje overdreven, maar ik heb sowieso al een zwak voor akoestische versies van liedjes maar dit is echt gewoon heel, maar dan ook echt heel erg tof en mooi en super en geweldig en jaa...

Uiteraard staat er op hun album nog meer liedjes:
1. Steal My Girl
2. Ready To Run
3. Where Do Broken Heart Go
4. 18
5. Girl Almighty
6. Fool's Gold
7. Night Changes <3<3<3
8. No Control
9. Fireproof
10. Spaces
11. Stockholm Syndrome
12. Clouds

Op de delux edition staan nog een paar extra liedjes:
13. Change your Ticket
14. Illusion
15. One in a Lifetime
16. Act My Age

En bij de Itunes Store Deluxe Edition (pre-oder only):
17. One Direction: Behind the Photo Shoot.

Het leuke is dat de jongens zelf ook mee hebben geschreven met de liedjes :), dat maakt ze op een of andere manier toch persoonlijker. En het nummer "18" heeft Ed Sheeran geschreven en mijn liefde voor hem wordt ook steeds groter, dus dat is dan natuurlijk altijd leuk om te weten, haha.

Oke ik heb jullie wel weer genoeg lastig gevallen, hahaha.

Welk album vinden jullie op dit moment tof?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Het liedje van Teske is inderdaad leuk hé! En ik vind de clip zo cute haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teske haar liedje is erg leuk! Zo gaaf dat haar droom uitkwam. Night changes is ook een fijn nummer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het nummer van Teske vind ik echt zoo mooi!!! en die clip is ook vet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg dat nummer van Teske!

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het liedje van Teske is echt leuk. Hij zit echt in mijn hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten