Muziek | Favorieten

Heey! Het leek mij wel weer eens leuk om mijn favoriete liedjes met jullie te delen. Natuurlijk vind iedereen iets anders leuk, maar juist dat vind ik leuk! Vandaag ga ik het hebben over mijn favorieten! Ik moet eigenlijk gewoon altijd muziek luisteren, het liefst de hele dag, daarom vond ik het wel tijd om mijn favorieten te laten zien. Laten we dus maar snel beginnen met mijn favoriet der favorieten, haha.

Steal My Girl

Ik denk dat de meeste van jullie wel weten dat One Direction een nieuw album heeft, die uitkomt de 17e, hun album heet FOUR. En Steal My Girl staat dus op hun nieuwe album. Nou vind ik het origineel wel leuk, maar de cover van Anthem Ligths, omg! Ik ben zo dol op hun versie van het lied en luister het dan ook bijna 24/7.


De Steal My girl Acoustic versie van One Direction vind ik ook echt top! Ze kijken alleen niet zo heel erg blij.........


Shouldn't Come Back

Het zou natuurlijk raar zijn als er geen liedje van Demi Lovato in deze lijst staat, aangezien ik dol ben op haar! Mocht iemand dat nog niet weten. Toen ik dit liedje voor de eerste keer hoorden was ik al meteen verkocht en het is daarna nooit meer uit mijn hoofd gegaan en word er helemaal rustig van als het aanstaat. 

I See Fire

Ed Sheeran <3. Ik vind zijn muziek echt zo fijn om naar te luisteren he! Dit liedje is dan ook een van mijn favorieten! Ik vind het echt een onwijs lekker nummer en sowieso zijn stem vind ik echt heerlijk om naar te luisteren.

Over Again

Over Again van One Direction <3. Ik kan niet beschrijven hoeveel ik van dit lied houd. Ik klikte per ongeluk op de verkeerde video op YouTube en hoorde toen dit lied, sindsdien luister ik hem maar al te graag. Ik weet niet waarom, maar ik vind hem echt gewoon onwijs leuk!

Can't Get Over You

Dit liedje blijf ik zo ontzettend leuk vinden! Can't Get Over You van Anthem Lights. Ik vind hun stemmen echt heerlijk om naar te luisteren en dit lied is behoorlijke tijd mijn absolute favoriet geweest, dat is ie ondertussen niet meer, maar ik blijf het een onwijs leuk liedje vinden!

Little Things

Little Things van One Direction blijft natuurlijk ook altijd leuk. Heerlijk om gewoon even aan te zetten en naar te luisteren, natuurlijk ook mee zingen maar goed. Ik moet zeggen dat ik de tekst we erg mooi vind, dus dat maakt het natuurlijk nog leuker om er naar te luisteren. 

Never Been Hurt

JEAH, nog een liedje van Demi Lovato. Dit liedje vind ik ook echt ontzettend fijn om naar te luisteren, sowieso omdat het Demi is, maar dat doet er niet toe. 

One

Hier moet je gewoon niet te veel over zeggen, maar die moet je gewoon maar eens even luisteren! Ik had eigenlijk ontzettend graag naar zijn concert gewild, maar dat realiseerde ik me pas toen het concert er was! Hahah dom, misschien volgend jaar maar gaan dan.

More than This

Oeps, alweer een liedje van One Direction. Kan er niks aan doen, vind ze gewoon allemaal zo leuk. Deze is ook zo mooi, More Than This <3

Oke ik zal stoppen, dit zijn er wel weer even genoeg voor vandaag! Nou zijn er nog wel paar meer, maar die komen misschien wel nog een andere keer! haha!

Wat is jouw lievelingsliedje?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten