Leuke artikelen #4

Heey! Aangezien er vorige week zondag en maandag geen artikel was, doen we er vandaag gewoon even lekker twee! Het leek mij wel weer eens leuk om artikelen te delen die ik leuk vond of goed dat ze geschreven zijn, dus laten we maar snel beginnen! :)

Zoella 

Zoe heeft een artikel geschreven over waarom ze gestopt is met "daily vlogging" en "hate on the internet". Het maakte me zelfs een beetje verdrietig. Ik snap gewoon echt niet wat sommige mensen doen, Zoe is een super leuke meid en al haar vrienden zijn ook echt super. Waarom moeten sommige mensen altijd zo vervelend en stom doen, eugh. Je moet het artikel echt eens even lezen.Het is wel in het Engels, maar dat moet geen probleem zijn voor al jullie toppers :). En anders gewoon lekker Google Translate :p.
 http://www.zoella.co.uk/2014/11/why-i-stopped-daily-vlogging-hate-on.html

LotteLovesBeauty
37189b4110abe2baaac752f09323dd50_20120730132934
Lotte schreef een artikel over haar angsten, wat natuurlijks super knap is als je dat Ć¼berhaupt durft te vertellen aan iedereen, maar in sommige dingen herken ik mezelf ook wel, gelukkig alleen niet zo erg als Lotte het heeft. Dit soort artikels moet je gewoon af en toe lezen om mensen beter te begrijpen en te respecteren. 
http://lottelovesbeauty.nl/persoonlijk/leven-met-een-angststoornis/

Simoonsel
IMG_0387
Simone deed de "Movies Tag" op haar blog en die vond ik ontzettend leuk om te lezen! Ik had hem nog nooit eerder gelezen of gezien bij iemand. Zeker een leuke tag als je dol bent op films en series!  

Chica de Ahora

Ik vind deze artikels van Simone altijd erg leuk! Het artikel heet: "Gewoon weer zondag". Dan verteld ze over haar week, welke muziek ze lusiterde, wat ze at, kocht en welke films ze keek. Maar ook waar ze gelukkig van werd en waar ze zicht aan geƫrgerd heeft. Erg leuk om te lezen!

Teskuh
Notitieboekjes vullen
Teske gaf 25 manieren om notitieboekjes in te vullen en laat ik nou net dol zijn op notitieboekjes en er misschien ook iets te veel hebben. Ik vind het altijd leuk om te lezen of zien wat andere er mee doen en daardoor zelfs weer inspiratie krijgen om mijn eigen boekjes in te vullen. Dit is zeker een van mijn favoriete artikelen van de afgelopen week/weken. 
http://www.teskuh.nl/2014/11/08/25-manieren-om-je-notitieboekjes-te-vullen/

Beauty Bits
tag
Demi deed de "Would you Rather? Beauty Edition Tag". Ik vind deze tag zo onwijs leuk om te lezen en ik wil hem dan zelf ook binnenkort gaan doen, dus als je benieuwd bent naar mijn editie van deze tag moet je even mijn blog in de gate houden! :). 

Zo nu hebben jullie nog wat te lezen op deze mooie zondagmiddag! 

Wat vinden jullie een leuk artikel?
Liefs,
FloorReacties

  1. Leuke post! Ik heb al deze artikelen vandaag ook gelezen haha, behalve die van Teskuh! Die ga ik nu dus even gauw bekijken :)
    Liefs
    www.revive-style.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten