Inspiratie | (kerst)lampjes & kaarsen

Heey! Aangezien het steeds sneller donker wordt is het natuurlijk super leuk om allemaal (kerst)lichtjes en kaarsjes aan te doen. Het leuke van (kerst)lichtjes en kaarsjes is dat het toch veel gezelliger en sfeervoller overkomt dan de normale lampen die je zou gebruiken. Daarom heb ik vandaag leuke inspiratie om je huis/kamer gezellig te maken met kaarsen en (kerst)lichtjes, dus laten we maar snel beginnen!

Dit vind ik persoonlijk erg leuk! Je hangt allemaal van die lampjes op (zorg er wel voor dat de lampjes niet warm worden, voordat er straks nog iets in de fik gaat).  Vervolgens kun je aan het snoer van de lampjes allemaal leuke (polaroid)foto's of plaatjes hangen met kleine wasknijpertjes, super schattig!Allemaal verschillende soorten, vormen en kleuren kaarsen zien er natuurlijk ook altijd erg leuk. Ik vind het hier mooi hoe het gecombineerd is, qua kleur en vorm. Ook vind ik het erg erg leuk uit zien dat sommige kaarsen verhoogd zijn, waardoor ze boven de rest uitsteken. Dit is met naturel kleuren leuk, maar je kan er natuurlijk ook nog toffe roze of rode kaarsen tussen zetten, zo leuk!


Dit is natuurlijk ook altijd leuk, kerstlampjes met iets er omheen. Hier zitten er lieve zilveren hartjes omheen, zo schattig! Dit ziet er waarschijnlijk echt super leuk uit in combinatie met wit of aarde tinten, ja ik zie het helemaal voor me. 


Dit vind ik ook echt leuk, kaarsjes in allemaal potjes of andere leuke dingetjes. Je kunt hier echt eindeloos mee combineren en dat is misschien nog wel het allerleukst, zo is er vast voor iedereen wel iets wat hij/zij mooi vindt!


Je hoeft de lampjes natuurlijk niet per se op te hangen, je kan ze ook heel leuk neerleggen op dat ene kastje in je kamer. Dat maakt het zo veel gezelliger, zeker als je van deze leuke balletjes neemt! 


Dit vind ik er ook zo leuk uit zien, net zoals de rest. Ziet er toch super leuk uit? :D

Je kunt kaarsen en van die lampjes in best veel winkels kopen. Je kunt dan denken aan winkels als Xenos, Action, Blokker en HEMA, maar er zijn nog genoeg andere winkels zoals Marskramer, Leen Bakker, Kwantum etc. Er is vast wel een winkel bij jou in de buurt die zulke schattige dingetjes verkoopt!

Vind jij kaarsen en lampjes ook zo gezellig?
Liefs,
FloorReacties

 1. waarom was er deze week geen video?
  ik hoop dat het niets ergs is, ik vind je video's altijd zo leuk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Er is niks ergs hoor, ik heb alleen echt geen tijd om een video te filmen of het is alweer donker -.- eugh
   Liefs x

   Verwijderen
 2. Heerlijke inspiratie! Ik word altijd zo vrolijk van die versieringen hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van deze periode, alle lichtjes maken het zo gezellig! Ik ben vooral fan van de laatste foto! Zou ik ook nog in mijn huisje willen neerzetten! Leuke blog heb je (heb je meteen even gevolgd op bloglovin :D)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk al die lichtjes, het is gelijk een bron van gezelligheid in huis. Krijg er echt een liefelijk gevoel bij. Like it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie inspiratie! Die kaarsen op de tweede foto zijn zo gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten