HOERA! Mijn blog bestaat 1 jaar!

HOERA! The Moments of Today bestaat vandaag 1 jaar! 
Precies een jaar geleden besloot ik om deze blog te beginnen. Ik was al dol op het lezen van blogs en wilde eigenlijk ook wel heel erg graag mijn eigen. Maar toen moest ik nog een naam bedenken. Ik vond het wel een goed idee om de naam van mijn Tumblr te gebruiken: themomensoftoday. Mijn blog/tumblr heet "The Moments of Today" omdat je meot genieten van de momenten van vandaag. Je moet je niet te veel focussen op dingen die vroeger zijn gebeurt, je kunt er niks meer aan veranderen. Het enige wat je er nu nog mee kunt doen is er van leren, zorgen dat je dezelfde fouten niet nog een keer maakt. Focus je ook niet te veel op de toekomst, natuurlijk is het wel belangrijk, maar het loopt waarschijnlijk toch wel anders dan je in je hoofd gedacht had.


Ik heb in ieder geval het gevoel dat mijn artikels nu beter zijn dan een jaar geleden, maar nog steeds niet perfect. Ik vind het voornamelijk gewoon ontzettend leuk om te doen, gewoon lekker mijn gedachten uiten over iets. En als mensen het dan ook nog leuk vinden is dat natuurlijk helemaal fijn! De laatste weken krijg ik ook meer reacties en worden mijn artikelen vaker gelezen, wat het natuurlijk extra leuk maakt! Ik probeer elke dag een artikel online te krijgen op mijn blog, maar dat lukt niet altijd zoals jullie misschien wel eens zien, haha. Soms heb ik gewoon te veel dingen om te doen en dan bedenk ik me in de avond dat ik nog geen artikel heb voor de volgende dag, wat ik dan altijd erg vervelend vind. Ik vind het zelf namelijk ook niet leuk als er geen artikel online komt. 

Ik hoop dat jullie mijn blog nog steeds leuk vinden!
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten