Favorieten | Tumblr Blogs

Heey! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik al heel wat artikels gemaakt over mijn favoriete bloggers en YouTubers, (deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5), maar aangezien ik ook een grote Tumblr verslaafde ben, leek het mij leuk om nu mijn favoriete Tumblr blogs te delen! Het leuke van Tumblr is dat je kan zien van welke blog je het meeste reblogt en zo staat dat er van de 9e meest gereblogde (ik heb eigenlijk geen idee hoe ik dat fatsoenlijk moet schrijven, haha) blogs, leuk he? Laten we dus maar snel beginnen met de gene waarvan ik het meest reblog :)

KushandWizdom
KushandWizdom
Deze blog heeft maar liefst 1.116.835 volgers, dat zijn er behoorlijk veel! Het zijn bijna alleen maar quotes en ik heb echt een zwak voor quotes en houd er echt zielsveel van. Misschien dat ik daarom ook wel het meest van deze blog reblog. De meeste sla ik altijd op en spam daar vervolgens mijn vriendinnen mee vol, haha. Ik weet niet maar ik kan me altijd in de meeste wel vinden!TeenagerPosts
Teenagerposts
"Things teens do and Quotes from different stuffies. We post everything you can relate to in your everyday life & more." Ja in deze beschrijving kan ik me helemaal vinden. Iedereen kent trouwens wel de TeenagerPosts, je ziet ze ook wel eens voorbij komen op Twitter of Facebook. Ik ben het altijd eens met deze plaatjes en vind ze zelfs ook nog leuk, haha. 

Precious-talisman

Ze post eigenlijk van alles en nog wat en dit zijn eigenlijk echt het soort plaatjes waar ik van houd, eigenlijk is dit heel moeilijk te beschrijven waarom ik  haar Tumblr zo leuk vind, maar als je tumblr hebt zou ik je zeker even aanraden om er te kijken en als je nog geen tumblr hebt zou ik die snel aanmaken en alsnog even snel kijken, haha. 

Thecolorofeverymemory
The colors of every memory
Natuurlijk moet ik ook even de tumblr van Sophie noemen :). Haar blog is eigenlijk alles wat ik leuk vind, dus kijk daar dan ook vaak en graag met alle plezier. Ook zeker even kijken dus :)

Wat is jouw favoriete tumblr blog?
Liefs,
Floor
Reacties

  1. Ik zit niet op tumblr, woops! Ben nog maar net bij Instagram gekomen, I'm taking it slow ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten