Cadeautips voor Sinterklaas/Kerst/Verjaardagen

Heey! Normaal zou er vandaag een video verschijnen, maar ik heb helaas niet de tijd gehad om er eentje te filmen. Ik was het van plan om het gister te doen, maar toen zag ik opeens mijn hoeveelheid huiswerk dat ik besloten heb dat er vandaag geen video komt maar gewoon een leuk artikel :). Sinterklaas is inmiddels alweer in het land, kerst komt steeds dichterbij en misschien ben je binnenkort zelfs wel jarig. Daarom heb ik vandaag allemaal cadeautips die zowel handig zijn als je een cadeautje zoekt voor iemand als om te geven, waar je misschien wel iets leuks tussen vind zitten. Laten we dus maar snel beginnen :D. Er zitten trouwens zowel duren als goedkope cadeautjes tussen, maar bij de meeste kan je het zo duur of goedkoop houden als je zelf wil :). Bij sommige zal wat informatie staan, bij de andere alleen wat het is :)

Polaroid Camera

Ik denk dat de meeste van jullie wel weten wat dit is, namelijk een Polaroid Camera. Ik zie steeds meer bloggers en mensen er mee en ik vind het echt super tof. Dit is een camera waar direct de foto uit komt, wat natuurlijk echt super leuk is! Je kunt hem in ieder geval kopen in verschillende webshops en is tussen de €60,- en €90,- euro, je kunt ze vast ook wel goedkoper en duurder vinden trouwens!- Thee + Mok, leuk voor de echte theeleuten onder ons! Kan natuurlijk ook met koffie of chocolade melk!
- Zelfgebakken pepernoten (leuk voor Sinterklaas)
- Mandje vol met dingen die degene waarvoor je het koopt leuk vindt.
- Boek vol met herinneringen van jullie samen.
- Boeken, je weet vast wel een boek die diegene leuk vindt of wel zou willen lezen.


Kamer decoratie

Bij heel veel winkels kun je tegenwoordig te gekke kamer decoratie kopen, dan kun je denken aan Action, Xenos, Leen Bakker etc! Ik vind al die spulletjes er altijd super leuk uit zien en wil het stiekem allemaal kopen. Misschien als iemand net verhuisd is of bijvoorbeeld haar/zijn kamer aan het veranderen is of gewoon iets leuks wil, kun je altijd voor iets gaan waarvan je denkt dat die gene het leuk zou vinden, meestal komt dat altijd wel goed.

- Sieraden, je hoeft niet altijd moeilijk te doen, simpele dingetjes zoals sieraden zijn ook altijd goed!
- Make-up, daar geldt precies hetzelfde voor, altijd leuk om te krijgen.
- Geurkaarsen, hoort een beetje bij kamer decoratie, maar is alsnog super leuk om te geven.
- Neem hem/haar mee een dagje weg, ga bijvoorbeeld eerst gezellig bij elkaar slapen en dan vervolgens ergens heen en dan gezellig winkelen, lunchen, film kijken in de bioscoop en dan in de avond op het stand wandelen. Je kan dit natuurlijk helemaal naar je eigen smaak doen!
- Bak spullen, is degene voor wie je een cadeau wil kopen echt een keukenprinses? Heb je dan al eens gekeken naar alle leuke bak spullen die ze tegenwoordig hebben?

Chocolade met een foto van jullie!

Ik was laatst aan het kijken op www.hema.nl en toen zag ik opeens dat je een foto kon laten drukken op chocolade! Hoe leuk zou dat zijn, als je iemand chocolade geeft met een te gekke foto van jullie er op? Het zou dan toch bijna zonde zijn om het op te eten? Tenzij je net zoals ik walgt van chocola, dan is het cadeau misschien iets minder leuk. Je kan natuurlijk ook jullie foto drukken op een t-shirt, mok, taart, etc! Is trouwens ook leuk met een quote!

- Cd van haar/zijn favoriete band, weet alleen niet of mensen tegenwoordig nog echt naar cd's luisteren, misschien is dan een Itunes kaart  handiger, haha!
- Maskertjes, die zijn natuurlijk altijd fijn om te hebben en misschien kunnen jullie ze dan wel samen testen, dat maakt het nog gezelliger.
- Koop een leuke glazen pot en stop daar met allemaal leuke papiertjes een quote in voor elke dag tot dat jullie iets bijzonders gaan doen, of bijvoorbeeld tot haar/zijn verjaardag volgend jaar! 
- Maak een toffe kaart op Greetz.nl, dan valt het al wat minder op als je echt niet verder komt dan geld.
- Kerst gerelateerde dingen, ik persoonlijk word daar erg gelukkig van en zo zijn er vast nog wel meer mensen die daar erg blij van worden, haha. 

Natuurlijk kun je zelf nog veel meer cadeautjes bedenken! Gewoon je creativiteit vrij laten en wie weet verzin jij wel een top cadeau!


Liefs,
Floor

Reacties

 1. Chocolade met een foto erop? Wat gaaf zeg! Leuke tips zitten er tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke items! Vooral die polaroid camera lijkt me gaaf, die zou ik wel willen krijgen haha :) En, succes met je huiswerk...haha! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede tips! Kamer decoratie is altijd zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die polaroid camera lijkt me inderdaad leuk om cadeau te geven!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten