Boeken | Het Grote Prinsessenboek

Heey! Zoals jullie misschien wel weten was ik 1 november jarig, natuurlijk heb ik heel wat leuke cadeau's gekregen. Toen ik dit cadeautje van mijn opa en oma openmaakte kwam ik echt niet meer bij. Het heet: "Het Grote Prinsessenboek". Ze vonden dat boek heel goed bij mij passen. Nou is het eigenlijk een boek voor kleine meisjes en ik werd 16, maar dat maakt allemaal niet uit joh. Ik blijf het echt een giller vinden.


Er staat rechtsboven: Inclusief Kroontje & CD. Ik was toen helemaal gelukkig, zoals jullie misschien wel begrijpen. Hoe vaak krijg je nou een super vet kroontje. Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik de mensen op de voorkant echt vreselijk vind, hahah, maar dat maakt niet uit. De inhoud, die is pas hilarisch. Dit is het eerste wat je ziet als je het boek opent. Nou ben je er klaar voor? Ik in ieder geval wel!


Hier staat een mooi welkom's praatje van "Juf Flora".

Natuurlijk moeten we eerst het kasteel verkennen, links staan de kamers prinsesjes en de rest van het kasteel staat er beschreven. Vervolgens kun je kennismaken met alle prinsesjes. 

Daarna beginnen de prinseslessen. Les 1 is: Koninklijk Buigen, daaronder staat natuurlijk uitgebreid beschreven wat je wel en niet moet doen.

Les 2 is dan vervolgens hoe je een Prinsessenjurk rockt.

Uiteraard is het erg belangrijk dat je les 3 volgt, parels en edelstenen zijn natuurlijk wel een must.

Als je dan toch bezig bent, kun je maar meteen leren hoe je moet lopen op de rode loper, mocht je ooit nog een super ster worden.

Je moet ook kunnen dansen, dus dat wordt hier mooi uitgelegd.

Dit is ook erg belangrijk, je moet natuurlijk wel een prins herkennen, anders heb je geen mooi prinsessenverhaal.

Wat je ook moet leren is hoe je koninklijk moet wuiven, je zou maar een prinses zijn die niet weet heo ze moet wuiven

Ook wordt je geacht de sprookjes prinsessen te kennen, want zij zijn toch echt wel jouw voorbeeld.

Tafelmanieren, ja die zullen sommige van ons toch echt nog even een keer moeten leren.

Heel belangrijk als prinses naturlijk, geheimen bewaren.

Als je dan uiteindelijk alle lessen hebt voltooid ben je geslaagd voor de test!

En dan ben je nu eindelijk een echte prinses en heb je je kroontje helemaal zelf verdiend. 

Ik moet nog steeds lachen als ik dit boek zie, het was natuurlijk een grapje, maar het blijft geestig. Ik had eerlijk gezegd geen idee dat dit bestond en wist ook niet dat mensen het gingen kopen. Naja ik mag er niks over zeggen, want ik schrijf er als een blij ei een artikel over, haha. Ik heb trouwens geen idee waar je het kunt kopen en ook niet hoe duur ie is, haha. Ik denk gewoon bij de boekwinkel :)

Liefs,
FloorReacties

Een reactie posten