TV programma's

Heey! Het leek mij eens leuk om het over tv programma's te hebben. Wie kijkt er nu nog tv? Nou ik wel hoor :), daarom ga ik vandaag mijn favorieten tv programma's en series delen met jullie. Ik kijk trouwens niet alles live op tv, maar kijk het ook vaak genoeg terug op uitzending gemist of zo :)

Days of Our Lives

Laten we eens beginnen met mijn favoriete serie, niet dat dit bij ons op tv wordt uitgezonden, maar oké. Sommige van jullie weten misschien wel dat ik een soort van obsessed ben aan deze serie. Het bestaat al onwijs lang en ik heb zo goed als alle afleveringen, voornamelijk met de personages die ik tof vind, gezien vanaf 2010. Niet dat ik het al kijk vanaf die datum hoor, maar gewoon allemaal terug gekeken. Voor de mensen die zich afvragen hoe ik het dan kijk, gewoon lekker via YouTube. Ik wil binnenkort hier nog een uitgebreider artikel over maken, maar dan hebben jullie alvast een voorproefje.

Benieuwd naar de rest? Lees dan snel verder :)Expeditie Robinson

Dit is eigenlijk ook zo goed als mijn leven. Ik vind dit zo onwijs tof! Ik kijk het dan ook altijd elke donderdag en word een soort van gek als ik een aflevering gemist heb, hahaha. Ik denk dat de meeste het wel kennen, maar er gaat dus een groep bekende Nederlanders naar een prachtige plek op een onbewoond eiland. Nou moet ik eerlijk bekennen dat van sommige mensen echt nog nooit gehoord heb, maar goed dat moet ook kunnen. Ze strijden dat in twee teams, soms zelfs 3, tot aan de samensmelting. Ze moeten allemaal proeven doen en dan moet steeds het verliezende team naar de eilandraad, waar ze vervolgens iemand naar huis moeten stemmen. Bij de samensmelting komen de twee teams samen op een eiland en is het ieder voor zich en ben je niet meer een team. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken! Het is op donderdag om 20.30 op RTL 5.

De Dino Show

Hierom kan ik me echt dood lachen. Ik vind sowieso Jandino echt geweldig! Maar dit is echt te hilarisch! Ik heb er ooit een artikeltje over geschreven, dus als je die zou willen lezen moet je hier klikken. Ik kan je niet garanderen dat het een heel nuttig artikel is, aangezien het bijna  een jaar geleden is toen mijn blog net 1 maand bestond. Iets nieuws wat er sinds dit seizoen in zit is "Alles Kan Kapot" en daarbij moet een stelletje naar voren komen en krijgen ze echt hele rare vragen, waar ik dan vervolgens weer helemaal stuk om ga. Ook zijn opmerkingen gewoon, ik geniet er echt van. Ik denk wel dat je er echt van moet houden, maar ik zou zeker eens een keertje gaan kijken. Het is op maandag om 21.50 op NPO 3, ik wilde bijna Nederland 3 zeggen, maar dat bestaat niet meer natuurlijk!

Plain Jane

Dit is zeker weten mijn favoriete serie van MTV. In deze serie worden verlegen muurbloempjes omgetoverd tot sexy vrouwen vol zelfvertrouwen. In elke aflevering gaat Louise een 'Jane' helpen haar leven te veranderen. De meiden hebben allemaal nog een gemeenschappelijk probleem: ze zijn stiekem verliefd, maar hebben nog nooit de stap durven zetten. Ik vind deze serie zo ontzettend leuk en ik kijk het dan ook echt met alle plezier. Ik weet niet waarom, maar ik houd echt zo ontzettend van dit soort programma's.

Voor vandaag zijn dit wel weer even genoeg tv programma's! Als jullie dit leuk vinden, zou ik binnenkort wel een deel twee kunnen maken!

Wat is jouw favoriete tv programma?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik vind zelf ook heel erg fan van Expeditie Robinson

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk eigenlijk vrij weinig programma's op tv! Ben vooral fan van (amerikaanse/britse) series. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Expeditie Robinson kijk ik al jaren en ik blijf er echt voor thuis, dus ik snap je helemaal :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Plain Jane vind ik ook heerlijk om naar te kijken. Days of our Lives ken ik niet, ik ga zo de trailer eens bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah expeditie robinson kijk ik ook echt elke week, vind het super leuk om te volgen en plain jane vind ik ook altijd heel leuk om te kijken !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yay expeditie robinson! Verder kijk ik vrij weinig... wel programma's zoals uit de kast, je zal het maar hebben, over de streep etc. Eigenlijk kijk ik verder bijna alleen series uit Amerika die ik download!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over de streep vind ik ook echt een onwijs mooi programma!

   Verwijderen
 7. Jeej de Dino Show! Dat vind ik echt leuk, verder vind ik The Voice en Hollands Got Talent ook altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten