Tv Programma's #2

Heey! Het artikel voor vandaag is wat later dan het normaal is, zoals je kunt zien. Normaal is het artikel er al om 6:00 en nu is het alweer bijna 12:00 oeps. Ik wilde het eigenlijk gister schrijven maar was te druk met andere dingen doen, heb eerst geleerd voor mijn toetsweek, toen kwam Sophie, ging ik even YouTube video's kijken, toen was alweer TVOH op tv en daarna vond ik het wel tijd om naar bed te gaan. Dan gaat de tijd toch wel snel hahaha. Ik heb vandaag deel 2 van mijn favoriete tv programma's :).

So You Think You Can Dance
Dat is een danswedstrijd die altijd op zondagavond wordt uitgezonden, als het weer op tv is. Het is er nog niet, maar zag binnenkort dat de auditie's weer komen, dus kan niet wachten. Je hebt eerst de audities, dan bootcamp en vervolgens de lifeshows. Ik vind het altijd super leuk om te kijken, niet dat ik zelf kan dansen hoor, want dat zou een giller van de week zijn.
Het is altijd op RTL 5.

What not to wear
Dit vind ik echt helemaal geweldig en kijk ik ook altijd elke zaterdagavond voordat Hollands got Talent begint, hahaha. Het is een tv programma waarin mensen een make-over krijgen. Er zijn trouwens geen nieuwe afleveringen meer, want het is in 2013 gestopt, maar ik heb ze toch nog lang niet allemaal gezien. Het wordt trouwens uitgezonden op TLC.

Rudolph's Bakery
Hahaha, je vraagt je vast af, Floor waarom kijk je naar Rudolph's Bakery. Nou laat ik dat eens even uitleggen, ik vind het ontzettend leuk (en lekker natuurlijk) om dingen te bakken en koken. En de dingen die Rudolph maakt vind ik altijd er zo tof uit zien en ik vind het gewoon fijn om naar te kijken :). Het is trouwens op 24Kitchen.

Hollands Got Talent
Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik Britain got Talent en American got Talent leuker vind dan Hollands got Talent, maar dat mag er ook wel zijn. Ik vind het gewoon lekker om naar te kijken, ondanks het soms ook wel een beetje te lang duurt. Het is op zaterdagavond om 20.00 op RTL 4 en vanavond is trouwens de Finale.

3 op Reis
Ik vind reizen zelf ontzettend leuk en er zijn zo veel mooie plekjes op de wereld. Daarom vind ik 3 op reis ook altijd zo leuk, want dan kan je gewoon allemaal mooie plekken op de wereld zien, zonder iets te doen haha. 

Wie is de mol
Als dit weer op tv is, moet ik het zien, net zoals met Expeditie Robinson, ik word gewoon gek als ik een aflevering gemist hebt. Het is zo ontzettend leuk en je moet het echt zeker eens gaan kijken. Als het er is is het trouwens op NPO 1, (aarggh noem het gewoon Nederland 1).

Wat vinden jullie leuk om te kijken?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Pfff ik kijk vooral netflix haha. Verschillende amerikaanse series vind ik super leuk:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. SYTCD is mijn favoriete programma! De enige talentenjacht die ik echt leuk vind.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wie is de mol & Expeditie Robinson, LOVE IT! Vroeger ook peking expres!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten