To Do List | Fall

Heey! Zoals sommige van jullie misschien wel weten ben ik echt dol op "To Do lijstjes", ik maak ze dan ook maar al te graag en voor alles. Daarom heb ik een To Do lijstje bedacht met dingen die ik allemaal wil doen deze herfst, want eigenlijk is het een ontzettend leuk seizoen en ook zo ontzettend mooi, zeker met al die blaadjes. Laten we maar snel beginnen met de dingen die ik graag wil doen.


Appeltaart bakken
Ik weet niet waarom, maar altijd als het herfst is krijg ik ontzettend zin in appeltaart. Sowieso ben ik echt dol op appeltaart, zeker zelf gemaakte. Nou vind ik bakken ook echt ontzettend leuk en dan vooral de geur van net gebakken appeltaart, ja daar word ik heel erg gelukkig van. Daarom is het dus echt iets wat ik dit seizoen wil gaan doen, gewoon lekker een zelf een appeltaart bakkenKleding switchen
Natuurlijk heb je nog allemaal zomerse kleding in je kast, maar ik vind het ook altijd leuk om die dan weer achterin mijn kast te leggen en de warmere kleren er weer bij te pakken. Zo kunnen de truien en maillots weer lekker naar voren!


Kleur
Ik vind de kleuren in de herfst zo ontzettend mooi, donkerder dan in de zomer. Zo vind ik legergroen en bordeaux rood echt ontzettend mooi en dat mooie zeeblauw/groen kunnen we ook niet vergeten. Dus ik wil graag meer kleren en ook nagellak in die kleuren, zodat ik in de herfst er alsnog kleurrijk uit zie! En dan hebben we het nog niet gehad over de mooie kleuren buiten, ik word daar echt gelukkig van.


Wandelen
Ik vind het heerlijk om te wandelen, ik doe het alleen zo goed als nooit. Zo jammer... 
Nu zou het op dit moment niet kunnen, omdat ik niet lang kan lopen, maar zodra dat kan wil ik echt graag een herfstwandeling maken. En dan kastanjes, eikeltjes en mooie bladeren zoeken.


Films kijken
Ik krijg ook altijd zin om lekker films te gaan kijken onder een lekker dekentje, dat wil ik ook meer gaan doen. Gewoon lekker op de bank zitten en je alleen maar focussen op de film, heerlijk!

Slapen
Ik wil heel graag weer in slaap vallen met het geluid van regen. Ik vind dat op een of andere manier zo rustgevend! Maar dan moet het de volgende ochtend wel droog zijn, want ik houd niet van door de regen naar school fietsen, haha. 

Lipstick
Ik wil echt donkerende lipkleuren gaan dragen, zo had Tekse laatst een ontzettend mooie lipkleur op. Gewoon donkerrood, bordeaux, paarsig, ik vind het allemaal zo ontzettend mooi!

Wat staat er op jouw fall to do list?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Leuke to-do list, ik heb echt zin in de herfst :) Denk dat een donkere lipstick je heel mooi zou staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De herfst komt er weer aan! Om eerlijk te zijn mag de zon van mij ook wel iets langer schijnen, maar zodra de herfst er is heb ik ook zin in de nieuwe trends en in nieuwe kleren :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa de zon zou ook nog wel iets langer mogen schijnen van mij, maat was je zegt is is wel waar krijg ook meteen zin om allemaal nieuwe dingettjes te gaan kopennn :D

   Verwijderen

Een reactie posten