Tag |It's weekend

Heey! Ik zag afgelopen week hier een hele leuke tag, namelijk de "It's Weekend tag". Lekker toepasselijk aangezien het vandaag alweer zaterdag is, weer een hele week overleefd. Nou had ik vakantie dus was het niet heel vervelend, maar er zijn vast genoeg mensen die gewoon naar school of werk moesten. Laten we maar snel beginnen met de tag!1. Heb je op zaterdag en zondag vrij of heb andere vrije dagen?
Aangezien mijn leven uit de middelbare school bestaat, heb ik gewoon op zaterdag en zondag vrij. De rest van de dagen zit ik gezellig op school, te werken aan een toekomst, haha.2. Hoe laat sta je op in het weekend?
Meestal word ik gewoon uit mezelf wakker en dat kan dan heel erg variĆ«ren van tijd. Ik moet wel zeggen dat ik heel chagrijnig word als iemand mij wakker maakt voor een uurtje of 9. Het liefst word ik gewoon uit mezelf wakker, maar de tijd dat ik mijn bed uit ga is meestal wel heel wat later. Ga eerst nog een paar YouTube filmpjes kijken, blogs lezen, eventueel nog een boek of alvast was schoolwerk doen voordat ik echt mijn bed uit ga.

3. Hoe ontbijt je in het weekend?
Meestal exact het zelfde als normaal, soms iets speciaal, maar dat komt bijna nooit voor. Ik eet altijd als ontbijt een bakje magere yoghurt met cruesli (en soms met wat fruit). Verder drink ik altijd een glaasje water en dat was het spectaculaire wel weer qua ochtend eten.

4. Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Normaal hockey ik op zaterdag, maar dat heb ik al een tijdje niet gedaan. Verder maak ik een beetje mijn huiswerk, schrijf ik wat artikelen, kijk ik te veel YouTube video's en relax ik gewoon :). En soms ga ik nog wat leuks doen met mensen.

5. Wat doe jij het liefst in het weekend?
Ik vind het eigenlijk wel prima zoals ik het hierboven beschreven heb, haha.

6. Wanneer plan je activiteiten voor in het weekend?
Dat ligt er heel erg aan wat ik ga doen en vooral met wie. Soms staat het gewoon al een langere tijd vast, maar het kan ook heel goed zijn dat we het de dag zelf bedacht hebben en gewoon meteen gaan doen.

7. Hoe laat ga je naar bed in het weekend?
Meestal gewoon als ik moe ben, maar ik probeer wel altijd voor 00:00 in bed te liggen. 
Ik zie het nut niet van heel laat opblijven, kun je de volgende dag alleen maar minder doen, haha. En ik houd wel van slapen en gewoon lekker in mijn bed liggen. 

Dat was dan alweer de tag! Hierbij tag ik jullie allemaal om deze tag ook te doen :)

Liefs,
Floor 


Reacties

 1. Leuke tag! & yay nog iemand die het nut niet ziet van opblijven tot heel laat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! Ik herken het chagrijnig worden als je voor 9 uur wakker wordt gemaakt..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen!
  http://maketodayamazingblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige tag! Ik zal deze tag onthouden in ieder geval! Net als Bettie vind ik opblijven niks aan, ik vind het juist prettig om lekker te chillen onder de dekens voor ik ga slapen. Beetje soezen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten