Tag | Herfst

Het leek mij leuk om weer eens een tag te doen, aangezien ik dat altijd zo leuk vind om in te vullen :). De tag die ik vandaag heb voor jullie is de herfst tag, lekker toepasselijk bij het weer! Het zijn allemaal vragen rondom de herfst dus dat moet helemaal goed komen, laten we maar snel beginnen!


Wat is er nou zo leuk aan de herfst?
De kleuren buiten, ik vind dat er altijd zo mooi uitzien als alle blaadjes oranje worden! Verder vind ik de kleren die je kunt dragen ook altijd zo leuk, gewoon lekker een trui aan heerlijk.


Favoriete herfst drankje?
Ik ga toch voor een lekker kopje thee. Mijn favoriet is Green Tea, heerlijk. 

Beste herfst lipstick
Ik wil zelf heel graag 914 Amaranth van Kiko. Ik vind die kleur echt onwijs mooi. Ik heb hem trouwens gezien op de blog van Teskuh, dus als je meer over die lipstick wil lezen zou je dat hier kunnen doen. Kijk nou hoe mooi die kleur is!

Go to Nagellak?
Ik vind zelf donkere kleuren onwijs mooi, dan kan je denken aan bordeauxrood, legergroen, donkerblauw, donkerpaars en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. Als je benieuwd bent naar mijn favoriete herfst nagellak heb ik daar een artikel over geschreven, die kun je hier vinden.

Autumn Treat?
APPELTAART! Ik vind dat zo onwijs lekker, ik word al gewoon gelukkig van de geur heerlijk. Het liefst eet ik het de hele dag, maar dan wel zelf gebakken hè :)

Favoriete plek?
Ik houd onwijs veel van mijn bed, haha. Maar ik vind het ook mooi om te lopen, waar een plek is met een geweldig uitzicht en gewoon lekker bij mijn vriendinnen.

Leukste herfstdag?
Mijn verjaardag, haha. Beetje cliché natuurlijk, maar ik vind het echt gewoon leuk. Niet zo zeer om de cadeautjes, maar gewoon omdat ik dan lekker met mijn vriendinnen samen kan zijn en een feestje geven <3

Natuurlijk mogen jullie deze tag ook overnemen, vind ik onwijs leuk om te lezen!

Liefs,
Floor

Reacties

 1. Oh wauw die lipstick van Kiko is prachtig! Ben alleen bang dat het me voor geen meter staat. Leuke tag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja dat vraag ik me bij mijzelf ook af, zou hij me wel staan. Maar ik vind de kleur zo mooi dat ik hem gewoon moet hebben!

   Verwijderen
 2. Green tea is echt superlekker! Ik drink het ook altijd in deze periode van het jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag! Als je die lipstick koopt wel foto's posten he, volgens mij is ie erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja ga ik zeker doen, ik hoop eigenlijk stiekem dat ik hem voor mijn verjaardag krijg, haha. :$ :D

   Verwijderen

Een reactie posten