Tag | Get The Know Me

Heey! Ik heb alweer een tag voor jullie, haha. Ik vind het gewoon zo leuk om in te vullen en ook om te lezen bij anderen. Vandaag heb ik de "Get The Know Me" tag. Met een heleboel vragen, die zo in een vriendenboekje van vroeger hadden kunnen staan. Bereid je voor op heel wat vragen!Geboortejaar: 1998, super vet.
Hoe lang ben je? Mmhh, ergens tussen de 1.64 en 1.67 meter. Ik heb geen idee eigenlijk.
Welke kleur ogen heb je? Blauw grijzig, ofzo :)
Wat ben je op dit moment aan het doen? Nu dit typen, maar als jullie dit lezen zit ik of op school of thuis gezellig te leren!
Single/Relatie? All the single ladies, all the single ladies... all the single ladies. Now put your hands up!   *steekt hand op*
Beschrijf jezelf kort: eigenwijs, meisjesachtig en praat/denk te veel 
Guy-/Girlcrush: Zac Efron en Demi Lovato
YouTube Guy-/Girlcrush: Connor Franta en Zoe Sugg
Waar ben je bang voor? Te veel, veelste veel. Spinnen, kikkers, eigenlijk alles wat leeft, oorlog, in het donker fietsen, als het donker is en er wordt aangebeld (vergeet maar dat ik dan open doe), dat er iets ergs gebeurt met iemand waar ik veel omgeef, vuur en zo kan ik nog wel even door gaan.
Heb je je rijbewijs? Was het maar zo'n feest.. Ik doe alles super sportief op mijn fietsje.
Nagellak of liptick? Ja doei, daar kan ik niet tussen kiezen, ik wil het beide. Je gaat ook niet kiezen tussen je ouders, dus ook niet tussen lipstick en nagellak :)
Favoriete seizoen: Lente of zomer en de kleuren van de herfst.


Favoriete actrice/acteur? Allison Sweeney en euhh...
Draag je een bril: nein :), met mijn oogjes mankeert niks ;)
Wil je ooit gaan trouwen: Ja heel graag zelfs
Favoriete serie: Days of our Lives, sowieso!
Waar ben je fan van? Demi Lovato, zeker weten.
Welke kleur haar heb je? Donkerblond denk ik..
Wat is jouw perfecte pizza: Funghi
Wat is je favoriete drinken/eten? Mhh dat vind ik echt moeilijk, ik ben dol op Italiaans maar een biefstukje of heerlijke kip gaat er ook altijd in. Ik kan niet kiezen, hahah.
Wat is het gene wat je het laatst kocht? Dat zien jullie binnenkort in een shoplog :)
Ben je geordend of rommelig? Geordend, mijn kamer is misschien wel een chaos, maar ik weet alles precies te vinden.

Wie wil je op dit moment heel graag ontmoeten? Nou ik heb een heel lijstje, dus laten we maar snel beginnen dan: Demi Lovato, Demi Lovato, Demi Lovato, Demi Lovato, Demi Lovato, Demi Lovato, Teske, Diana, Jiami, Tayler Oakley, Bethany Mota, Demi Lovato, Chandler Massey, Zoe en Alfie, Troye Sivan, Mascha, Frances, Demi Lovato, Bethany Mota, Bethany mota, oke ik stop :)
Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben? Oe dan ben ik bijna 26, poefh wat oud. Ik wil in ieder geval mijn eigen huisje, een leuke vriend, werk, iets gedaan hebben waar ik trots op kan zijn. 
Wat is je favoriete quote? "Hope is the only thing stronger than fear" maar er zijn nog 10039923 andere die ik super mooi vind.
Favoriete kleur: Roze, mint groen en bordeaux rood.
Ben je verlegen? Meestal niet, soms wel.
Heb je broers of zussen? Ja een broer en een zusje
Hoe ziet jou gemiddelde dag er uit? Die is nooit het zelfde, meestal op school, huiswerk maken, YouTube video's kijken, bloggen, muziek luisteren (mmhh naar wie?), maar het kan ook zo bij de fysio of dokter zijn, want daar ben ik de laatste tijd ook vaker. Maar meestal zit ik lekker verscholen in de wereld van YouTube.
Wie is je voorbeeld? Demi Lovato, Bethany Mota, Diana en Zoe Stugg.
Wat is een ding dat je aan de wereld mee wil geven? Wees blij met jezelf, je bent leuk zoals je bent. Vecht voor je dromen en zorg dat ze uitkomen. Ik weet dat je het kan! 

Zo dat waren nog eens heel wat vragen. Jullie hebben in ieder geval weer iets meer over mij kunnen leren! Ik hoop dat je het leuk vond. Natuurlijk mogen jullie deze tag ook doen :)

Liefs,
Floor

Reacties

 1. Erg leuk ingevult, leest lekker weg :) Ik ben ook altijd youtube fimpjes aan het kijken na school haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag en je antwoorden zijn ook heel leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om je te leren kennen! Ik herken mezelf in een aantal antwoorden haha! Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, volgens mij wil je Demi Lovato héél graag ontmoeten :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten