Review | 3x lipgloss

Heey! Vandaag heb ik wel een leuk artikeltje voor jullie! Namelijk een review van drie soorten lipgloss, allemaal van een ander merk. Maar het leuke is dat ik deze gekregen heb van MEIDENmagazine en mocht ik ze voor hun testen! Zo staat er ook een stukje in de Meidenmagazine die nu in de winkel ligt! Dus als je daar benieuwd naar bent moet je hem zeker even gaan halen! Maar nu over naar de lipglossjes.


Het was eigenlijk al een beetje aan de donkere kant zoals je kunt zien, maar ik wilde heel graag dit artikel maken. De lipglossjes die je ziet zijn de Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick, Gosh Lip Lacquer en Essence Effecct Lipgloss. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.De eerste lipgloss waar ik het over wil hebben is de Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick. Ik heb hem gekregen in de kleur 001 Lucky Me. De verpakking ziet er gewoon prima verzorgd uit, wat altijd fijn is. Ook heeft het niet te veel poespas en een normale vorm.


De lipgloss heeft gewoon een standaard sponsapplicatorje, wat altijd fijn werkt. 
Ik moet wel zeggen dat de lipgloss niet heel erg lekker ruikt. Maar voor de rest is het tot nu toe prima.
Het is zoals je kunt zien gewoon een prima nude kleurtje.Nou ben ik meer van de fellere lipkleuren dan zo'n zalmroze nudetint. Wel moet ik zeggen dat hij niet echt lekker uitsmeert en ook in de lijntjes gaat zitten, het helpt trouwens wel om eerst lipbalsem op te doen. Gelukkig is daar op afstand niks van te zien. Het voordeel is wel dat je hem amper voelt zitten omdat het dus een vloeibare lipstick is. Deze lipgloss is trouwens te koop voor €3,99 bij onder andere de Etos.Het tweede lipglossje is de Gish Lip Lacquer in de kleur 007 Hot Lips. Toen ik dit potje voor het eerst zag dacht ik dat ze per ongeluk een nagellakje gestuurd hadden, omdat dit toch wel heel erg op een nagellakje lijkt. 


Maar gelukkig toen ik hem open draaide zag ik toch dat er een sponsapplicator zat. Ik moet zetten dat het ondanks de dikke dop best wel fijn vast houdt! De lipgloss heeft ook een lekkere zoete geur, die niet chemisch ruikt, wat ik persoonlijk altijd wel fijn vind. Je kan hem ook makkelijk even meenemen omdat ie zo klein is. 


Het is een heel mooi framboosrode/roze kleur. Je voelt wel dat er iets op je lippen zitten, maar het is zeker niet zo erg zoals het bij sommige lipglossjes wel eens is! Er komt niet onwijs veel kleur af, maar precies genoeg. Zeker als je wel een kleurtje op je lippen wil, maar niet dat de kleur te heftig is. Deze lipgloss is trouwens zeker mijn favoriet van de drie lipglossjes en is te koop voor €8,49 bij onder andere de Kruidvat.En als laatst hebben we dan de Essence Effect Lipgloss in de kleur 06 Miracle Sparkle.
De verpakking ziet er prima uit, gewoon lekker simpel. Wel is de lipgloss plat, terwijl ze meestal toch wel rond zijn. Voor de rest is er niet zo veel bijzonders.


Ook deze lipgloss heeft gewoon weer een standaard lipglosskwastje. Wel is ie iets platter dan de vorige twee, maar werkt ontzettend fijn. De lipgloss ruikt een beetje naar snoepjes, maar is wel aanwezig. Daar moet je maar van houden.
Natuurlijk moest ik de lipgloss ook even opdoen. Ik moet zeggen dat ik hem onwijs mooi vind glanzen een beetje metallic zelfs. Hij is wel een beetje plakkerig, zoals je misschien wel kunt zien. Het is niet zo dat ik er er aan stoorde, maar het kan zijn dat als je er niet van houdt dat je het heel vervelend vindt. Hij smeert wel heel lekker uit en is zelfs een beetje romig. Hij overleeft niet veel, maar een glas drinken gaat prima! Deze lipgloss is te koop bij de Kruidvat en kost €2, 59. Het is dus meteen de goedkoopste van de drie lipglossjes.

Wat is jullie favoriet?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten