OOTD | Zwart Wit

Jeej, het is weer tijd voor een outfit of today :). Eigenlijk is het de outfit van zaterdag, maar dat maak allemaal niet uit. Ik had geen zin om allemaal fancy dingen aan te gaan doen, dus heb het gewoon lekker simpel gehouden. 
Benieuwd naar de details van mijn outfit? Zoals ik net al zei is het helemaal geen spectaculaire outfit, maar ik ben zo dol op dit blousje dat ik hem toch even met jullie wilde delen! Normaal zou ik zo iets nooit aan doen, want het zit best wel wijd en losjes en ik houd toch wel iets meer van strak. En ik vond het nooit echt iets voor mij, maar ik ben ontzettend blij dat ik hem gekocht heb! Mijn broek komt uit een winkel in Italiƫ en is al een paar jaartjes oud, ik zou dus ook geen idee hebben waar ik die gekocht heb. Mijn blousje komt uit de Mango, maar wel die in Salzburg. En nog gewoon zwarte sokjes van de H&M. Verder had ik ook gewoon lekker mijn haar los, lekker simpel.

 Hier kun je goed het patroontje zien van mijn blousje! Ik vind het ontzettend leuk met dat zwart wit :)

Dit was dan alweer mijn outfit!
Fijne zondag nog :)

Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten