OOTD | Met Sophie

Heey! Vandaag heb ik weer een outfit of today voor jullie, maar dit keer is het niet alleen mijn outfit maar ook die van Sophie. Als wij iets leuk vinden dan is het samen foto's maken, dus dat hebben we laatst ook weer gedaan met alle plezier. Wel even snel, want we moesten ook nog leren en huiswerk maken. Dus vandaag zijn het twee outfits. :D


Benieuwd naar onze outfits? Lees dan snel verder!Laten we dan maar eerst even met mijn outfit beginnen. Ik wilde dat mijn bloemenrokje heel erg opviel, dus vandaar dat de rest van de kleuren basic zijn. Mijn rokje komt trouwens van de H&M. Mijn lerenjasje van de Pimkie in Oostenrijk

Mijn zwarte shirtje die ik overigens erg leuk vind, komt uit een winkeltje in Italiƫ en is zelfs asymmetrisch, ontzettend cool! Mijn schoenen kun je herkennen van mijn vakantie shoplog, die heb ik namelijk in Como, Italiƫ, gekocht. Ze zitten zo ongelofelijk lekker, dat ik ze ook maar al te graag draag!

Mijn panty is behoorlijk dik zoals jullie kunnen zien en ik heb eerlijk gezegd geen idee waar die vandaan komt. Zoals je op deze foto goed kunt zien poft mijn zwarte shirtje er een beetje uit en kun je misschien ook wel een klein beetje ziend at ie asymmetrisch is. 

Zoals je op de eerdere foto's al had kunnen zien heb ik de helft van mijn haar in een knot gedaan en de rest gewoon lekker los. Ik moet zeggen dat ik dit er echt leuk uit vind zien en een keer wat anders! Ik houd daar wel van en zeker nu het winter wordt, wil ik ook een beetje gaan experimenteren met kleren en een beetje uit mijn comfortzone gaan!Sophie heeft een ontzettend leuk driekwart mouwen shirtje aan met een witte ster er op.
Hij komt van The Sting. 

Haar broek komt van de H&M en heeft een ritsje aan de onderkant. Ik vind hem echt ontzettend leuk er uit zien en het staat haar dan ook onwijs leuk! Haar haar zit gewoon in een mooie hoge staart, simpel maar toch ontzettend leuk.


Haar laarsjes zijn ook echt leuk! Het is met dat elastiek aan de zijkant. Volgens mij komen deze leuke laarsjes van Zalando.


Dit waren onze outfits!
Liefs,
FloorReacties

Een reactie posten