OOTD | Groen blousje

Heey! Vandaag heb ik weer een outfit of today voor jullie! Het weer vond vandaag (gister) ook echt dat het herfst was, het was grauw en regende lekker de hele dag, jammer! Maar ergens geeft het ook wel weer zo'n knus gevoel. Zodra het weer herfst is trek ik dan ook met alle plezier dit blousje weer aan, wat ik dan ook weer gedaan heb :)


Benieuwd naar de details van mijn outfit? Lees dan snel verder :)


Oeps ik had de achtergrond wel een beetje op mogen ruimen, hahaha. Maar goet laten we snel over gaan naar de outfit! Ik heb een skinny aan van de H&M, die ik eigenlijk iets te licht vind voor de herfst, maar goed het is weekend dus dat moet wel kunnen. Mijn blousje komt trouwens ook van de H&M en vind ik echt super tof. Normaal zou ik het blousje in mijn broek doen, maar dat stond bij deze broek echt walgelijk en ik moet zeggen dat ik hem zo ook wel onwijs leuk vind.

Ik heb mijn haar weer half in een knot gedaan en de rest gewoon lekker los. Ik ging dit keer wel voor een wat grotere rommelige knot, vond dat effect wel onwijs leuk!

Oe hier was iets te veel licht, waardoor ik nu heeeeel erg wit ben, maar goed. Op mijn lippen heb ik een bruin/oud rozig kleurtje. De Vinyl Max One Stroke Maxi Shine Lipgloss van Rimmel Londen in de kleur 211 Desire. Ik vind het echt een herfstlipgloss, dus heb hem dan ook al te graag op deze periode van het jaar! Verder heb ik een beetje mascara en blush op en dat was het wel weer voor mijn make-up.

Mijn ketting komt trouwens van de Primark, wel subtiel maar toch valt ie wel op. Hier kun je trouwend de lipkleur misschien iets beter zien! 

Dit was mijn outfit dan alweer! Ik ben echt onwijs gek op mijn blousje en het printje!
Liefs,
FloorReacties

 1. Het blousje is inderdaad perfect voor de herfst!
  Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi blouseje!
  De lipgloss is inderdaad heel mooi voor nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit, zoals altijd!
  Ik vind je haar trouwens ook echt heel tof :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit, dat groen staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil deze ook! Zo leuk! Leuke blog heb je ook, ik volg je nu via bloglovin! XO

  Http://www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke ketting! Ik heb toevallig vanmiddag bij de h&m precies dezelfde gekocht. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw je bent echt een onwijs mooi meisje! En ik vind je blog echt super tof! Leuke outfit trouwens <3
  Liefs,
  Anna (sorry heb geen account waarmee in een reactie kon achter laten, dus doe ik het even via anoniem, vind je vast niet erg toch? )

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit, dat bloesje is super schattig! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten