OOTD | Comfy Leggings

Heey! Ik heb weer een outfit of today voor jullie! Aangezien het weekend is én ik heb toetsweek (moet dus de hele tijd leren en ik zou willen dat ik dat ook deed, maar goed) vond ik dat ik wel dat ik comfy kleren aan mocht doen, die er wel nog enigszins normaal uit zien. Zo gezegd zo gedaan. Laten we maar snel beginnen met mijn outfit dan :)

Deze foto beschrijft eigenlijk mijn hele leven, hahaha. Ik vind het heerlijk om gewoon lekker op mijn bed te zitten, met oortjes en mijn laptop. Muziekje aan of YouTube video's kijken, maar ook dingen voor school. Dat was ik op deze foto trouwens niet aan het doen, wat wel gemoeten had. Laten we snel beginnen naar de details van mijn outfit.Mijn oud roze sjaal komt van de Vero Moda en is echt ontzettend warm, heerlijk. Ik heb het de laatste tijd nog al koud, dus een sjaal is dan perfect en staat ook nog eens leuk, aangezien ik gister zo goed als zwart-wit was. Op mijn lippen heb ik alleen een lipbalsem, dus niet zo veel spannends. Verder vond ik make-up ook niet nodig en heb ik mijn haar even lekker snel in een knot gedaan.

Ben ik de enige die ook graag zo ligt? Ik weet niet, maar op een of andere manier vind ik dat echt heerlijk. Hier kun je goed mijn legging zien. Ik kocht hem in de kerstvakantie afgelopen jaar (eigenlijk dit jaar want het was 3 januari) in Antwerpen bij de H&M. Hij voelt heerlijk, zit heerlijk en ik draag hem maar al te graag. Ook het printje vind ik erg tof. En mijn sokjes mocht iemand daar benieuwd naar zijn komen ook van de H&M. 

Altijd leuk watjes op de achtergrond, hahaha.  Ik heb op mijn legging een zwart jurkje aan met spaghettibandjes van de Primark in Londen, die overigens behoorlijk hoog zit op dit moment, maar goed ik zit alleen thuis op mijn bed dus niemand die het ziet. Daar overheen heb ik een of ander tof iets, en ik weet niet hoe ik het moet beschrijven. Het is gewoon een grote lap stof, met een hoofd en twee armdingen. Zit heerlijk trouwens :D. Hij komt uit de H&M in Italië en heb ik volgens mij 2 jaar geleden gekocht. Ik heb veel buitenlands aan zie ik, hahaha.

Hier nog een foto als klein geheeltje, kijk het valt wel over mijn kont hoor. Ik zou nooit, maar dan ook nooit in alleen een legging lopen als er een kans bestond dat iemand mij ziet behalve mijn gezin, haha. Dat was mijn outfit dan alweer :)

Fijne zondag nog!
Liefs,
Floor
Reacties

Een reactie posten