Leuke Video's

Heey! Afgelopen week deed ik een "Leuke Artikels"-artikel en omdat vele van jullie dat wel leuk vonden leek het mij leuk om dit ook met video's te doen, aangezien in dol ben op YouTube video's kijken. Daarom ga ik mijn favorieten video's laten zien van de afgelopen week/weken.


Laten we snel beginnen met deze video van Carré. Ze maakt een look na van Lana Del Rey! Het is trouwens een Nederlands meisje, maar haar video's zijn in het Engels, maar kun je meestal ook met ondertiteling kijken. Ik verheug me altijd op haar filmpjes en vind ze dan ook altijd leuk! Zeker eens op haar kanaal kijken, want ze heeft nog andere leuke video's.

Benieuwd naar de rest?


Deze video maakt mij zo ontzettend blij! Teske laat hier de video zien van haar verjaardags tea party! Toen ik dit zag kreeg ik meteen zin om van allerlei cakejes en taartjes te bakken en die gezellig met mijn vriendinnen op te eten. Ik heb echt heel erg genoten van deze video en wilde hem daarom ook zeker met jullie delen!


Dit is een vlog van Zoe (Zoella) waarin Zoella Beauty voor het eerst gelanceerd wordt! Ik vind de vlog ontzettend leuk geworden en sowieso ben ik echt dol op haar vlogs! Ik ben zo blij voor haar en vind dat ze dit echt heeft verdient! Dit is trouwens op haar vlogkanaal


Jeej Lotte! Ik vind haar video's altijd erg leuk om naar te kijken, ik vind deze look dan ook echt ontzettend leuk. Zowel de kleren, als haar make-up en haar haar. Ben je nog opzoek naar een leuke herfst make-up look, outfit en haarcreatie, ga zeker dan deze leuke video van Lotte kijken!


Natuurlijk moet er ook een video van Cinebuddies in dit lijstje staan. Kelvin en Peter praatte dit keer over dingen die vrouwen in hun tas MOETEN hebben! Ik vind  het altijd wel leuk om te kijken of ik dat dan ook echt allemaal in mijn tas heb zitten, nou moet ik zegen dat het voor een groot deel wel klopte en alleen nog wat kleine essentiële dingetjes miste, haha. Maar het leuke is, iedereen heeft toch wat anders in haar tas. 


Een video van Femme is ook altijd leuk! In deze video laat Jiami haar favoriete haartools en producten zien. Ik vind het sowieso leuk om video's te kijken die met je haar te maken hebben. Je zou zo maar kunnen zeggen dat ik een beetje obsessed ben. 


En als laatst voor vandaag nog een OOTW van thebeautyguru4you. Ze maakt altijd leuke video's en ik hou echt van outfit video's, want daar krijg ik zelf ook altijd weer leuke ideeën van. Ik vind haar video's gewoon lekker ontspannend, ze is niet zo hysterisch druk, maar gewoon lekker 'normaal'. 

Kende jullie al een van deze video's?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Leuk artikel weer :D de meeste heb ik al gezien maar aantal nog niet en was leuk om die te zien

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten