Leuke artikelen #3

Heey! Het leek mij leuk om weer een paar van mijn favoriete artikelen te delen! Als je benieuwd bent naar het artikel, kun je op de naam van de blog klikken boven het plaatje van het artikel en die verwijst je meteen door naar het artikel 

Create. Love. Smile.

Angélica maakt deze prachtige giraffe. Ik zag het plaatje en wilde meteen weten hoe ze het gedaan had :). Ze maakt nog meer allemaal toffe DIY en ook altijd leuke outfit artikelen!


PeachLife
growing up
Roxanne schreef een artikel over opgroeien en dat vind ik altijd wel interessant om te lezen. Het heet: Het domein der volwassenschap. Nou herken ik nog niet veel van die dingen, aangezien ik pas 16 ben, maar dat houdt niet in dat ik het niet een leuk artikel vond. Ik vond het erg leuk om te lezen. 

Make Me Blush

Ik was gister met Sophie aan het bellen en zag toen opeens dit recept van Daniëlle. Het zijn gezonde havermout muffins. Nou ben ik dol op muffins en vind ik havermout meestal ook wel erg lekker. Dit zou dus een perfecte combinatie zijn. Ik ben het ook meteen gaan maken, maar heb ze nog niet geproefd. 

Roxan Rose

Roxanne liet zien hoe ze deze onwijs leuke spaarpot heeft gemaakt. Ik vind het idee echt super leuk en vind hem er ook super tof uit zien! Ook de plaatjes die ze er opgeplakt heeft vind ik super leuk :).

Todays Beauty
 photo nars5_zpscf0f277e.png
Als ik merendeels van de beautyblogwereld mag geloven is dit een van de mooiste highlighters, namelijk NARS Albatross. Ik moet zeggen dat ik hem ook echt onwijs mooi vind. Manon heeft er een hele fijne review over geschreven, dus als je het product nog niet kende ga zeker even kijken!

Lotte Loves Beauty
IMG_4294
Lotte schreef een fijn artikel over producten die helpen tegen puistjes. Helaas heeft iedereen daar wel eens last van, dus dit artikel vond ik erg fijn om te lezen. Ook om te kijken wat andere voor producten kijken en zo.

Lifesplash
Jiami
Ik vind Jiami echt zo'n mooi meisje! Ze heeft weer eens een te gekke outfit samengesteld die ze met ons wil delen. Ik ben echt dol op haar sjaal en haar tas vind ik ook echt super vet. Erg leuk ziet het er uit, vind je niet?

Living a Lie

Rebecca schreef over wat ze allemaal gedaan heeft deze oktober. Ik houd altijd erg van dit soort persoonlijke achtige artikels. Deze heb ik dan ook weer met veel plezier gelezen! De tijd gaat trouwens wel snel, wauw het is alweer bijna november. 

Dit waren de acht artikelen die ik graag met jullie wilde delen!
Heb jij laatst nog een leuk artikel gelezen?

Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ah wat leuk dat ik er tussen sta! Lief van je! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat super lief weer dat ik er bij sta! Kan ik zo oprecht blij van worden :D
    De overige artikels ben ik het helemaal mee eens, heb ze toevallig allemaal gelezen ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten