IKEA | Kledingrek

Heey! Ik was niet afgelopen woensdag maar de woensdag daarvoor naar Utrecht met mijn moeder. We gingen ook nog even naar de IKEA, voor dat we naar de stad gingen. Ik mocht van mijn moeder en fysio niet door de hele winkel lopen, dus ik zat in zo'n te gekke *kuch**kuch* IKEA rolstoel, wat een giller. Uiteindelijk hebben we een paar dingetjes gekocht, cadeaupapier (want dat koop je natuurlijk helemaal bij IKEA), van die opberg dingen in je kast een een kledingrek. Dat is precies waar ik het in dit artikel over wil hebben, mijn geliefde aankoop van IKEA.


Eindelijk heb ik dan ook zo'n kleding rek, ik wilde hem echt al heel lang. Normaal hangen er acht dingetjes aan, maar een hanger hing leeg (want mijn geliefde jurkje van Pull & Bear zat in de was). Hij komt dus van IKEA en was volgens mij maar 8 of 9 euro. Dat is natuurlijk niet veel geld. Natuurlijk moest mijn geliefde croptop er hangen met de tekst: "If you fall, I'll be there -Floor", die ik kocht in Milaan, hier kun je klikken als je benieuwd bent naar de shoplog van mijn vakantie. Daarachter zie je mijn mooie kante hempje hangen, die ik ook aan had in dit outfit artikel.Verder hangt mijn favoriete spijkerjasje van MANGO er, mijn blousje die ik aan had in dit artikel, een grijs jurkje van H&M, een mooi zwart jurkje van kant van de ONLY en last but not least mijn jurkje van Urban Outfitters. Oja en mijn zonnehoed van Xenos, die ik voor de grap kreeg van mijn moeder.

Op het kastje, van wederom IKEA, die je hier voorin ziet staan staat een lamp waarop staat: "Home is where the heart is". Zowel de kap als standaard (hoe noem je dat witte? hahaha) komen van de Xenos. Daarnaast staat een glazen pot met Sweets, waar geen snoep in zit, maar kralen. Als er snoep in zat komt het nooit meer goed met mij, dan loop ik de hele dag te eten. Hij komt trouwens van de Action.

Dit is nu zeker een van mijn favoriete plekjes van mijn kamer, gewoon omdat ik het zo tof vind.

Wat vinden jullie van zo'n kledingrek?
Liefs,
FloorReacties

 1. Staat erg leuk in je kamer! Kan snappen dat je hem al lang wilde.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, die kledingrek! Ziet er heel handig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit! Zou er zelf ook graag een willen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi rek! En leuke kledingstukken hangen er aan ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n kledingrek vult de kamer altijd zo leuk op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh zo'n kledingrek wil ik ook, het ziet er zo gaaf uit!
  http://maketodayamazingblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten