Guitly Pleasures | Days of Our Lives

Heey! Ik schreef op 5 maart een artikel over guilty pleasures en dan over violetta, ja dat is behoorlijk beschamend. Hahaha. Nou moet ik zeggen dat ik het al heel lang niet meer gezien heb en ook niet echt de behoefte heb om het te kijken, ben nu helemaal verslaafd aan Days of Our Lives namelijk. En dat is eigenlijk best zorgelijk, haha. Vandaar gaat het Guilty Pleasures artikel vandaag over Days of Our Lives.
Sommige van jullie zullen wel weten dat ik verslaafd ben aan Days, maar goed wat is het nou eigenlijk? Het is een Amerikaanse soapserie die begon om 8 november 1965, dat lieve mensen is behoorlijk lang geleden, haha.  Het speelt zich af in het zelfverzonnen plaatse Salem. Met de belangrijkste familie's: DiMera, Horton en Braidy.


Ik kan moeilijk vertellen waar het over gaat vanaf 1965 en eerlijk gezegd zou ik dat zelf ook niet weten.  Ik heb ongeveer alles gezien vanaf 2010/2011, wat best zorgelijk is want ik het pas sinds 2014 kijk. Gewoon alles via YouTube terug gekregen. Nou zeggen die namen jullie niks, maar dat maakt het verhaal vertellen iets makkelijker. 


Marlena en John
In 2011 kreeg de serie een "make-over" door een aantal oude personages zoals Marlena (echt mijn queen) en John terug te brengen en een reeks van nieuwe personages te introduceren zoals Sonny Kiriakis, de zoon van Justin en Adrienne die openlijk homoseksueel is en Cameron Davis, de halfbroer van Lexie. Tevens kreeg Salem een nieuw stadplein dat de naam kreeg van de familie waarmee het allemaal begon: de Horton familie.


Chandler Massey speelde Will Horton tot 2013
Datzelfde jaar keerde Kirsten weer terug om opnieuw voor problemen te zorgen tussen John en Marlena. Lexie ontdekt dat ze ongeneeslijk ziek is en sterft later omringd door haar vrienden en familie. Een andere verhaallijn focuste zich op Will Horton, de zoon van Sami en Lucas, die ontdekte dat hij eigenlijk op mannen valt en het daar moeilijk mee heeft. Later komt hij uit de kast. Hoewel Sami en Lucas er moeite mee hebben dat hun zoon homo is, blijven ze hem steunen. Later draaien ze bij als Will een koppel wordt met Sonny.


Nick Fallon wordt vrijgelaten uit de gevangenis en trouwt met Gabi Hernandez, de zus van Rafe die de vriend is van Sami. Hij heeft echter moeite om zijn donkere verleden achter zich te laten en zeker wanneer hij ontdekt dat Gabi zwanger is van Will. Ondertussen begint Sami opnieuw gevoelens te krijgen voor EJ. Later worden de hoogzwangere Gabi en Nick ontvoerd door oude vijanden van Nick. Will en Sonny proberen hen te bevrijden maar Will wordt neergeschoten en Gabi's water breekt. Met de hulp van Sonny, bevalt Gabi van haar dochter: Arianna Grace (genoemd naar Gabi's overleden zus en de overleden adoptiezus van Will). Will herstelt van zijn wonden en Gabi erkent Will als de vader van haar baby. Voordien had Nick zich voorgedaan als de vader van het kind (met goedkeuring van Will). Gabi beseft dat Nick gevaarlijk is en zij en Nick gaan uit elkaar. Sonny stelt aan Gabi voor dat zij en Arianna bij hem en Will komen wonen. Gabi heeft samen met Sami en Kate Nick vermoord. Waarvoor ze nu in de gevangenis zit. 
(bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Days_of_our_Lives)

Er is ondertussen alweer zo veel gebeurd! Maar dit is genoeg om het verhaal te snappen, eigenlijk moet je alles weten wat er gebeurt is anders snap je het niet, dat is het nadeel als het al vanaf 1965 bezig is. Als je het ook wil gaan kijken zou ik zeker zorgen dat je het eerst van één à twee maanden terug gaat kijken om te zorgen dat je een beetje snapt wat er gebeurt is. 

Er zitten echt genoeg scènes tussen die zo onwijs goed zijn dat ik echt heb lopen janken als een gek. Zeker Allison Sweeney (Sami) en Chandler Massey (Will Horton tot 2013) kunnen zo onwijs goed acteren echt niet normaal. Er was een aflevering met Will en Marlena en ik vond dat zo mooi dat ik hem echt wel een keer of 20 heb gezien en hem af en toe nog steeds opzoek. Hierboven kun je de aflevering zien waar ik het over had.

Ik kan eigenlijk nog wel uren door gaan, maar dat maakt het ook zo saai voor jullie, haha. 
Ik hoop dat jullie er nu ietsjes meer van begrijpen. Nou kan ik het heel goed begrijpen als je er nog steeds niks van begrijpt, hahah.

Wat is echt jullie favoriete serie ever?
Liefs,
Floor

Reacties