Favorieten | Bloggers en YouTubers #5

Woow, dit is alweer deel 5 van mijn favoriete YouTubers en Bloggers. Het worden er trouwens ook steeds meer! Vandaag heb ik wel echt specifiek gekozen voor de iets kleinere bloggers dus die niet zo groot zijn als Beautygloss of Zoella. Maar dat maakt ze natuurlijk niet minder leuk! Ik vind dat juist wel wat leuks hebben namelijk. Laten we maar snel beginnen.

XMMKE

De eerste blog waar ik mee wil beginnen is de blog van Maaike. Kijk trouwens naar haar mooie ogen, wauw! Er komen altijd hele leuke dingen voorbij van reviews tot weekly journal, die ik altijd erg leuk vind moet ik zeggen. Ik vind zeker dat jullie even op haar blog moeten kijken, gewoon omdat het zo leuk is :D


Roxanne Rose
Over mij
Jullie weten misschien wel dat ik dol ben op de blog van Roxanne! Ik kijk daarom ook altijd elke dag of er weer wat leuks staat. Zo liet ik in dit artikel ook al een artikel van haar zien die ik zo onwijs leuk, vooral lekker, vond. Laatst heeft ze ook een hele leuke DIY gemaakt, dus die moet je ook zeker even gaan bekijken!

Simply Emily

De blog van Emily is ook zeker een favoriet. Kijk nou wat een onwijs mooie foto dit is! Ze schrijft gewoon iets op haar blog, wanneer ze het gevoel heeft dat er iets online moet komen, dus het is nooit standaard om 7:00 of zo. Dat geeft het wel meteen wat speciaals, gewoon lekker op haar eigen manier! Ze schrijft ontzettend fijn en heeft altijd hele mooie foto's :D

Living a Lie
Hi! Hello! Hoi!
Op Rebecca haar blog kan je echt van alles vinden, video's, shoplogs en eigenlijk alles waar ik blij van word. Het is gewoon lekker persoonlijk en ze schrijf ook ontzettend fijn. Eigenlijk moet ik er niet te veel over gaan vertellen, maar moet je gewoon even lekker zelf gaan kijken!


Het artikel voor vandaag is niet heel lang, maar dan heb je nog genoeg tijd over om eens op deze vier leuke blogs te kijken!

Welke kleinere blog vind jij echt leuk?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Leuk! Deze bloggers kende ik nog niet, ik ga snel een kijkje nemen. zelf heb je ook een leuke blog meis! :)
  xx
  Discover my Stylish Confessions! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah meis wat super lief ^^
  Altijd leuk om jezelf terug te zien in dit soort posts.
  De andere 3 meiden kende & volg ik ook en zijn inderdaad hele leuke blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ga ze meteen even bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend lief dat je mijn blog hebt genoemd! You made my day :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten