Extra | YouTube Filmpjes

Heey! Aangezien het vakantie is zit ik nu gewoon lekker relaxed YouTube filmpjes te kijken, wat ik eigenlijk zo goed als elke dag doe. En ik heb echt een paar hele leuke die echt mijn dag compleet hebben gemaakt, maar vond het niet speciaal genoeg voor een standaard artikel, vandaar dus weer een extra artikel!


Ik volg ook Dancing With the Stars omdat Bethany mee doet! Ik vind dit echt zo mooi en je moet het echt even kijken! Het is trouwens op het liedje van Rutger #LeukGenoeg alleen dan vertaald! Echt even gaan kijken. Ik heb zo veel respect voor haar!


Bij deze video gaat het niet zo zeer om het optreden, maar vooral om de reactie van Demi Lovato. Begint ongeveer bij 02;47. Ik ben echt een Demi fan, ken al haar liedjes enzo. Maar toen ik dit zag vond ik dat zo lief en schattig, kan het eigenlijk niet beschrijven.


De trailer van "The Best of Me". Ik MOET deze film zien. Sowieso omdat het gebaseerd is op een boek van Nicholas Sparks, met de zelfde titel. En ik ben zoals jullie misschien wel weten een Nicholas Sparks fan, ik ben dol op zijn verhalen! Hij komt donderdag in de bioscoop en ik wil hem echt heel graag zien.


Deze video maakte mijn dag helemaal compleet. Ik had niet verwacht dat ik het nodig had om Tyler Oakley te zien hoelahoepen in mijn leven, maar ik ben onwijs blij dat ik dat gezien heb, hahah. Ik ben echt dol op zijn video's.


Aahh ik krijg nu toch wel stiekem zin om sims 4 te gaan kopen, maar ik ga het niet doen :). Ik houd het wel op deze te leuke video's van Alfie en Zoe :D


Oke hier komt mijn Demi Lovato liefde weer even naar boven, maar ik kan me echt prima vermaken met deze video. En dat is dan ook wat ik deze avond gedaan heb, heerlijk.


Als we het toch over Demi hebben, niks is zo hilarisch als Demi en Simon samen, ik kan hier echt uren naar kijken en ook gewoon steeds dezelfde. Heb deze ook al behoorlijk vaak gezien moet ik zeggen en er zijn zelfs 5 delen van! :D

Oké dat waren wel weer eventjes genoeg video's voor vandaag, haha.

Geniet nog van jullie avond en slaap lekker straks!
Liefs,
Floor

Reacties